REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Vin., 11 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6879
17.4° Constanța Vineri, 11 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6879
 

Coronavirus: Liderii UE vor avea marţi o videoconferinţă

Coronavirus: Liderii UE vor avea marţi o videoconferinţă

Replica API 10 martie 2020 | 00:00 871

Charles Michel

Liderii statelor Uniunii Europene urmează să aibă marţi o videoconferinţă pentru a analiza un răspuns coordonat al UE la criza cauzată de coronavirus, a anunţat luni preşedintele Consiliului European, Charles Michel, transmite Reuters, citată de Agerpres.

''În urma consultărilor, voi avea în scurt timp o videoconferinţă cu membrii EUCO (Consiliul European) cu privire la COVID-19 pentru coordonarea eforturilor UE. Trebuie să cooperăm pentru a proteja sănătatea cetăţenilor noştri'', a scris Charles Michel pe Twitter.

Un oficial UE a declarat că videoconferinţa va avea loc foarte probabil marţi.

Informaţia a fost confirmată şi de Palatul Elysee, care a precizat că preşedintele francez Emmanuel Macron se află în legătură cu Charles Michel pentru organizarea acestei videoconferinţe.

''Le cer partenerilor noştri europeni o acţiune urgentă pentru coordonarea măsurilor sanitare, a eforturilor noastre de cercetare şi a răspunsului nostru economic. Să acţionăm împreună începând de acum'', a scris pe Twitter şeful statului francez.

''Este important ca noi să avem un răspuns ce corespunde naturii riscului perceput de oamenii de ştiinţă şi despre care ei ne informează şi ca acest răspuns să frâneze epidemia, ceea ce suntem în curs de a face'', a adăugat Macron.

El a adăugat că va anunţa în cursul după-amiezii ''iniţiative pentru o mai mare coordonare europeană şi internaţională'' în faţa crizei cauzate de epidemia de coronavirus.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3125143822
5/49
193462335
joker
1942212358