REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Coșa cere daune unor foști subprefecți ai Constanței. Vezi despre ce este vorba!

Coșa cere daune unor foști subprefecți ai Constanței. Vezi despre ce este vorba!

Virgil STOIAN 10 aprilie 2023 | 00:00 2803

Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, a chemat în judecată mai mai multe persoane cu nume, din administrația locală, într-un dosar care are drept obiect acțiunea în răspundere delictuală. Mai precis, este vorba despre recuperarea unui prejudiciu de 40.500 de lei ca urmare a nepunerii în executare a unei sentințe judecătorești. Cei chemați în judecată făceau parte, la acea vreme, din Comisia Județeană de Fond Funciar, suma reprezentând penalități datorate și plătite de către Comisie în respectivul dosar. Printre cei chemați în judecată se află fostul director al Direcției Patrimoniu din cadrul Primăriei Constanța, Radu Volchinschi, fostul prefect al județului Constanța, Cristinel Nicolae Dragomir sau fostul subprefect din partea UDTTMR, Ersun Anefi. Dosarul se află pe rolul Judecătoriei Constanța, primul termen fiind pe 19 mai 2023.

Cosa cere daune unor fosti subprefecti ai Constantei. Vezi despre ce este vorba!
Potrivit reprezentanților Prefecturii, membrii Comisiei Județene de Fond Funciar nu au pus în executare o sentință judecătorească, în favoarea lui Carastere Tănase, fiind vorba despre neemiterea unui titlu de proprietate: ” Este vorba despre plata unor penalități datorate și plătite de către Comisia Județeană de Fond Funciar, ca urmare a nepunerii în executare a unei sentințe judecătorești în favoarea numitului Carastere Tănase, prejudiciul creat în sarcina Comisiei Județene fiind de 40.500 de lei. La această dată, Comisia Județeană s-a îndreptat împotriva persoanelor care s-au făcut vinovate de neemiterea titlului de proprietate, conform sentinței civile, în vederea recuperării, pe calea răspunderii civile delictuale, a sumei de 40.500 de lei.” au declarat pentru Replica de Constanța, reprezentanții Prefecturii Constanța.

Cosa cere daune unor fosti subprefecti ai Constantei. Vezi despre ce este vorba!Minuta judecătorească


Printre cei chemați în judecată se află multe nume celebre din administrația publică constănțeană ca fostul director al Direcției Patrimoniu din cadrul Primăriei Constanța, Radu Volchinschi, fostul prefect al județului Constanța, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța Cristinel Nicolae Dragomir, sau fostul subprefect din partea UDTTMR, Ersun Anefi, Marian Mazilu fost director al OCPI Constanța, Boris Parpală, fost inspector CJC și director al Direcţiei pentru Agricultură a judeţului Constanţa, Trifan Alin Romeo, fost consilier local PSD la Medgidia și fost director și consilier la ANIF sau Paraschiva Mocănașu, fost director al Camerei Agricole Constanța. Pe lângă ei, în dosar mai sunt și Raluca Andreea Chițoiu, Vasile Valentin Eremia, Ion Căplan, Victor Cruceru, Ionel Pirlea, Onoriu Bîrzu, Anamaria Cristina Gugză, Adrian Pompilius Smarandache, Badea Marinescu, Ioan Bogdan și Teodor Stanca.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
IT DRY NOHAI!
1
1
Lupu jos Gelil Eseghep președinte.
2
4
rol au prefectii, cu ce se ocupa ei??
6
0
Nu se poate sa-l adauge pe lista celor chemati in judecata de prefect si gunoiul de Lupu ??? Acest personaj continua sa-i sfideze pe constanteni si refuza sa-si dea demisia din toate functiile publice pe care le detine . Cam asta este politica de cadre in PNL , o copie aproape perfecta cu cea din PSD , promovarea unor mediocritati slugarnice ... Apropo , am avut curiozitatea sa citesc cine este acest MIhai Lupu si m-am ingrozit , prin studiile tale finalizate la batranete poate rivaliza oricand cu nume sonore din PSD . Bai nesimtitilor , voua chiar nu va este rusine ?
11
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016