REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Costin Avătavului este noul director adjunct al Portului Constanța!

Costin Avătavului este noul director adjunct al Portului Constanța!

Mirela PASCAL 6 octombrie 2023 | 12:55 6720

După plecarea lui Florin Goidea la Canalele Navigabile, liberalii au decis pe cine să aducă în locul lui la conducerea Portului Constanța. Pe Costin Avătavului, consilier local municipal, care va fi noul director adjunct al CNAPM.

Costin Avatavului este noul director adjunct al Portului Constanta!

Potrivit informațiilor noastre, acesta va prelua atribuțiile de luni, 9 octombrie. Costin Avătavului a fost între anii 2009 și 2012 referent la un cabinet parlamentar, iar între anii 2012 și 2016 inspector la Primăria Eforie. A ajuns, apoi, consilier municipal, iar anul trecut a fost și directorul Neptun Olimp, însă a renunțat la mandat la scurt timp.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
OARE UNDE IN ACEASTA LUME AJUNGI IN CONDUCEREA UNUI PORT DE MARIMEA ACESTUIA CAND AI EXPERIENTA ZERO ? CHIAR NU ESTE NEVOIE DE EXPERIENTA ?
8
0
Am auzit ca ii plac prafurile si pl o ia pE toata cica
7
0
Zici ca-i soferul lui felics. Daca si asta-i la fel de telectual ca si marinika ne-am dat draqu. Si va mai mirati ca ne merge rau. Nu mai mergeti la pupat moaste, mai bine va treziti din somnul natiunii!
5
1
Daca asta e intelectual ma pregatesc sa plec din tara
9
0
Comentariile unor oameni frustrati! Costin e pregatit! Un intelectual!
2
18
ca si vizan... alt priceput 22paralel. ii recomanda talentu si famiglia... wai de planoastra. ori ciomagu ori valiza babaieti altfel nu mai exista..nu se mai poate la modul cel mai serios. alupigus!
16
0
Epilez barbati contra cost, pentru mai multe detalii cautati-ma la oua.
9
1
Ma pis pe el si pe PNL
14
2
Omul potrivit la locul unde habar nu are. Asta-i cheia succesului din zilele noastre.
23
0
asta e bun de paznic la parcu de la gara, e pus in fata sa sifoneze banii, ptr partid, el ya.. resturile de la masa, totul merge la bukale, paketul, legislativ..spagaa
21
1
Jenant, chiar p*****l. Se merge pe ideea angajării de consilieri personali. Total greșit. Un port cum este Constanta presupune că deciziile sa fie luate de persoane cu experiență vastă în domeniu, de persoane care să se impună prin experiență de necontestat și nu în ultimul rând de persoane care au avut rezultate in domeniu . Chiar și înainte de ' 89 astfel de numiri se făceau cu mult mai mult discernământ. Îmi este mila de noi cu aceste numiri de partid.
28
0
De ce nu puneti REPLICA stire cu drogurile care erau date inapoi de ofiterii DIICOT dalerilor sa le revanda pe piata ? De ce ? Sunteti mana in mana cu p********l sef DIICOT ? Zic si eu !! Am spus eu candva ca li se pregateste ceva, a venit momentul !! Dar cum REPLICA ? Ditamai ziarul sa tina ascunsa ditamai fapta ? Ca doar cand era vorba de altii nevinovati repede i-ati mai facut infractori ! Acum pe adevaratii infractori ii protejati ? Nu stiti voi cum anumiti politisti de la DIICOT Constanta sub atenta supraveghere a distinsei doamne HIRA, au dat infractorilor precum Rafte Daniel si altii drogurile pe care le cofiscasera de la terte persoane care fusesera date in gat tot de scursuri ca Rafte Daniel ca se la faca doar lor loc pe piata ! Ce facem aici ? Pe cine acoperiti ? Aloooo REEEPLICAAA !!!
15
1
Catanel a venit plin de experienta din portul Herastrau.
26
1
Asta crede ca portul Constanta are iesire la Marea Caspica.
28
2
Un lucru bun pentru Constanta, pana la proba contrarie. Bravo, Costin !
5
29
Sa vezi combinații acum , asta e fisu lui avatafului de la Eforie, milițianul din țigareta 3 ala de a aruncat la balta marfa sa nu fie turnat. A murit acum un an de infarct la Eforie. Plm sa vezi ciodilas pe el , din bmw seria 4 direct în seria 6 , cică vorbește lumea ca îl pregătesc candidat la Eforie în locul lui Șerban
32
2
Dar pe Daniela Serban ce o recomanda?
25
1
Mai bine numeau o poza.....bwhahahaha
16
1
Asta nu știe cate intrări sunt in portul Constanța și voi l-ați făcut director!!! Pe fostul director Cristea .... l-ați uitat ....că nu face parte din nici un partid !!!!
26
3
Ratonul ala hlizit de Vizan mai e director general?
18
3
Mai bine il puneau pe Rusu . Ala macar are habar, are shipping. Pnl se face se ras. Cred ca asta e si scopul. Costin asta e ceva mai mare ca fiul lui Vizan. Sa fim seriosi. E trist.
20
2
Ce il recomanda pe dobitocul asta sa fie pe acel post? NIMiC
34
2
Cine l recomanda? Bineinteles ca, Vocea si Talentul! Ar fi de ras, daca nu ar fi de plans.
28
2
Pai, si a cui pila este?
22
1
Oricine poate sa fie director in Port. La APC nimeni nu munceste nimic. APC incaseaza bani degeaba.Nu face nimic. Directorii se ocupa numei cu jmecherii si licitatii pe shpaga.DNA ar avea ce aresta la APC daca se pune pe treaba.
26
3
A fost numit. La ce sa ne așteptăm?
20
0
redactie, nu ne lasati sa ii transmitem niste mesaje de bine domnului dogaru?
21
0
Partidul sa traiasca!
22
0
ba baiatule nu stii cum te cheama cu buletinul in mana, ce habar ai tu de port ma?
37
0
apar numai iinfractori gen fratii brailoiu. Iar mwistii de la replica au luat spaga groasa de la cuminteii frati ttaatte ca sa nu zica nimeni de bine de pestisori. Nici macar pprroccuroor nu mai ai voie sa scrii ca sunt iinfractori ! Mwie replica cu mult kkt !!!
15
2
Iar un Abarabulei.....portul s-a umplut de moldoveni.
20
1
In armata de securisti si neamurile lor, masoni si acolitii acestora are loc si un copil nevinovat. Daca s-a eliberat o sinecura nu trebuia si baiatul sa manance un pic pana la alegeri?
15
0
In armata de securisti si neamurile lor, masoni si acolitii acestora are loc si un copil nevinovat. Daca s-a eliberat o sinecura nu trebuia si baiatul sa manance un pic pana la alegeri?
12
0
Incredibil din rau in mai rau. Neica nimeni asta, sta vreo 2 luni, cum a stat anul trecut si la Neptun Olimp S.A., are contract si pe la scoala portuara, doar sa creasca CV ul mare. Pe munca altora se catara ca un impostor. Nu are experienta în nimic, poate doar ceva din munca de militian a tatalui. Mai rar asa oportunist. Mila sa ne fie de noi.
36
1
Asta a fost si ramane prostanak. Nu poate mai mult decat puna spritz in pahare. Hutzukaaa este varza, taticule!
35
0
Alt papagal PNL. Dupa sorynel proustanakul de la ISJ avem alt papagal. Lorry prima p******a din educatie tot PML. La RATC un slagar ordinar tot PNL. Mooie PNL. MOOIE PSD.
27
0
nu e cu suparare dar in functia respectiva trebuie sa ai macar niste cunostinte elementare. hai sa fim putin si realesti ..
36
2
Zici ca e la liceu baietul asta. Mai in ce clasa esti mai? A vatafului? prezent?
28
0
Un baiat serios si foarte implicat !!! Felicitari si mult succes !!!
6
40
Il recomanda vocea si talentul! Va executa toate ordinele de la partid.
34
0
foarte tare...mumu pe ne le !
30
0
Alt m*******n prin port…
26
1
Tot un fel de Catanel junior. Experienta Zero.
33
0
Um om de nota 10! Mult succes, Costi!
3
44
Un tânăr capabil, care cu siguranță va depăși lejer toate așteptările! Succes!
1
47
Doamne fereste :))
45
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677