REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Costinești, înghițit de noroaie, înainte de marele festival Beach Please! Video

Costinești, înghițit de noroaie, înainte de marele festival Beach Please! Video

Ana Maria LIPAN 5 aprilie 2023 | 00:00 6550

Organizatorii festivalului Beach Please anunță că sunt așteptați peste 150.000 de tineri la Costinești, în perioada 27-30 aprilie a.c. Dacă pregătirile pentru amenajarea scenelor merg ca pe roate, străzile din împrejurimi arată cum nu se poate mai rău. Majoritatea operatorilor din turism deja și-au epuizat locurile de cazare, iar cei ce încă lansează oferte ar putea include în pachet și cizme de cauciuc pentru turiștii ce vor trebui să traverseze bălțile de noroi pentru a ajunge la plajă.

Costinesti, inghitit de noroaie, inainte de marele festival Beach Please! Video
Costineștiul este una dintre cele mai populare zone de pe litoral, atrăgând anual mii de turiști. Pe lângă beneficiile reprezentate de tarifele și prețurile mici, „stațiunea tineretului” completează pachetul cu o experiență ruptă din viața satului românesc tradițional. Nu vorbim despre bucatele din pește preparate cu grijă de restaurantele din zonă, ci despre bălțile de noroi de pe străzile pe care trecătorii trebuie să le traverseze pentru a ajunge la plajă.

Costinesti, inghitit de noroaie, inainte de marele festival Beach Please! Video
La doar câțiva metri, pe plajă, se muncește de zori la amenajarea spațiului și a scenelor ce vor găzdui luna aceasta a doua ediție a unui festival muzical de mare amploare. În perioada 27-30 aprilie 2023 sunt așteptați peste 150 de artiști din România, cât și nume mari în plan internațional, dar și peste 150.000 de tineri.

Costinesti, inghitit de noroaie, inainte de marele festival Beach Please! Video

Rămâne de văzut dacă primăria va putea să finalizeze salubrizarea zonei până la acest termen. În caz contrar, sugerăm turiștilor să se înarmeze cu cizme de cauciuc pentru a putea străbate craterele din asfalt, pline de noroi.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gata au bagat oamenii la curatenie iar ?si iar si iar pana pe 36
0
0
Ma 150.000 , mai taiati
1
0
Dar zibileanu este de a lui zibileanu sau a lui jieanu?cu cn este facut?
2
0
Va rog sa nu va mai luati de grăsuț. El nu are nici o vina. De vina este este prea consilier personal (Zibileanca). Inca nu a terminat casa din Techirghiol si mai are de furat, ca polaris a redus spaga. Sau poate domu’ Alina, sora lu’ grăsuț, mai pune fofoloanca la bataie si primeste fonduri.
3
0
Un lache ghebos primarul mia trimis si mie controal ca de ce tin masinele pe strada si nu poa sa treaca lumea am deschis un mic magazin si asa vreau eu sa le tin acolo ce daca blochez Costinestiu ca mai toti trec pe acolo fac ce vreau e satul meu
5
0
Acest concert ca și celălalt de anul trecut a fost organizat de Lucian ,care nu a plecat cu mâna goală uitând să plătească la primărie cei 2%din contract .A preferat să -i de-a primarul dreptul destul de consistent pentru a-și putea permite construirea unei locuințe personale pe malul marii negre,să aibe omul clanța la poarta personala, chiar daca nu -i pe numele lui construcția in prima fază.Credeti că-l interesează pe primar problema noroaielor din Costinești? Nu îl interesează așa cum nu l-ai interesat nimic de trei ani de zile și nici nu o să-l intereseze până îi expiră mandatul.Asa că să avem grijă la vot anul viitor cea ce ne dorim.Deșteaptă -te Costinesteanule !
4
1
“Sa stiti ca vina nu ne apartine, voi face toate demersurile si voi face ca strazile sa arate curate pana la inceperea concertului, voi suna si voi reclama firma care se ocupa de strazi, chiar daca sunt votantii mei” zise Dorin
4
1
La cat de p***t e primarul suna si face reclamatii imediat, in loc sa aplaneze situatiile si conflictele.. el le incepe! Nu esti bun de nimic, in locul tau demisionam de mult, la cat “hate” iti iei, te scuipa lumea pe drum si te injura. Acest concert nu este organizat de tine ci de un “fiu” al satului.. cum e vorba unui consilier de al tau, care de la prea multe eclere nici el nu te mai sufera si se retrage cu demnitate!
6
0
sa va ia dracu de inculti cu noroaiele voastre ca m-am saturat de voi
3
1
Frumos e ca toată lumea e pe spate ca ce fac primarul și Gatita Ptr Costinesti . Nebunilor, omul vine sa facă milioane de euro , voi o sa ramaneti tot in noroaie.
4
1
Trebuie dat jos primarul care nu face nimic pentru comuna asta! În cei 3 ani de mandat doar a distrus Costinestiul ! Doamne ajuta mai e 1 an și poate ii vom spune Pa ! Să vină altul care vrea sa facă și se implica ! Cand îl auzi nu sunt bani nu sunt bani ! Sictir! Pentru câini maidanezi și toate cacaturile are bani dar sa facă ceva sa dezvolte stațiunea pauza . Pe vremea lu Taica Cristea nu arata asa josnic stațiunea!!! Poate cu ocazia asta se trezește și săteni sa nu-l mai voteze ca n-are habar de nimic la nimic nu se pricepe nici măcar sa lege 2 cuvinte cu subiect și predicat ! Du-teee nene unde a înțărcat mutu iapa ca ni sa luat de tine !!! Tic tac tic tac 1 an mai ai de stat ! Apropoo în acest an mai fura puțin bani sabiti termini vila aia noua și sa mai cumperi niște mașini! Te pupa un sătean din Costinești!
4
1
La Costinesti,fosta statiune a tineretului ,poti face doar festival de manele pentru ghertzoi si pitipoance .
12
0
Boschetarie mare Costinestiul dar la ce aurolacii și rupți in c*r vin mai merge
9
1
La câți afumati și trăgători de mentosane vor fi o să vadă Costinești asfaltat Unii vor visa că sânt la Ibiza
11
2
Dar si cand osa il asfalteze sa ma tineti.osa iasa ca pe Marinarilor nici nu iti mai dai seama daca au fost 2 benzi
6
0
Pe strada aia vor sa faca scara rulanta si daia lasa asa cu pietre si mocirla.si ce ramane material pe acolo il duce la bifurcatie si face sens giratoriu invers
7
0
Nu a apucat sa curete faleza? Pai curata zi de zi muncesc oamenii aia pe acolo dar vine noroiul.tocmai de la Mamica lui din fata .cat sa curete.3zile curata 7ploua este si dupa suflet
7
0
Asta care stie tot osa asfalteze pune panseluze vopseste pe ploaie bordurile anul acesta vrea sa le faca Cacaniu.osa se pregateasca maxim osa fie ca la balci. Daca stiti voi ce om bun este baiatul asta fara experienta in nimic.eu zic sa ii mai dam o sansa inca 4 ani
9
0
si asa este prea mult asfalt la adunatura aia de drogalai.
7
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016