REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Coşul de cumpărături al lui Ciolacu. Ce a cumpărat premierul cu aproape 100 de lei. Video

Coşul de cumpărături al lui Ciolacu. Ce a cumpărat premierul cu aproape 100 de lei. Video

Ana Maria LIPAN 14 octombrie 2023 | 11:50 3428

Premierul Marcel Ciolacu a transmis, sâmbătă, că a fost la cumpărături şi, cu aproape 100 de lei, a luat ce avea nevoie.

Cosul de cumparaturi al lui Ciolacu. Ce a cumparat premierul cu aproape 100 de lei. Video

„Am fost la cumpărături şi am luat ce aveam nevoie: salată, castraveţi, ceapă şi nişte cartofi, mere, pateu Ardealul şi salam Săsesc, ulei şi zahăr, ouă, iaurt, telemea de oaie şi o bere Ursus - produsă la Buzău... total 93,50 de lei. E drept, am uitat să iau roşii, dar tot mă încadram în 100 de lei! Voi ce #cumpăraţiromâneşte cu 100 de lei?”, a scris Ciolacu pe pagina de Facebook.

În septembrie, premierul a fost întrebat de jurnalişti ce poate cumpăra cu 100 de lei. "Eu cred că pot cumpăra consistent", a răspuns atunci Ciolacu.  Marcel Ciolacu a participat miercuri la lansarea campaniei "Cumpără Româneşte", proiect iniţiat şi susţinut de Partidul Social Democrat.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce silueta frumoasa de pinguin are
0
0
du-te du-te ....ai cumparat ptr o persoana dar cand in casa sunt mai mult de 4 pers ce faci mars de aici cu cumparatura ta sa ai parte tu si familia ta de aceasta cumparatura VAMPIRILOR HOTILOR MANCATORI DE c***t
2
0
multe replici ...pentru un nimica tot! lumea scrie, ursul ...trece, noi vom vota si vom traii cu ...spor!
1
0
a luat o punga de pufuleti, serios ma romanule ce esti, sclavul nemtilor sde la lidl si kakaland esti, mama ta de tradator
9
0
hai sictir!
10
0
Viermii vorbesc. Da-ne la matz, daca vrei vot.
6
1
Mănânci kkt jegule ca ai băgat în tine cu 2 lei prânzul de la cantina săracilor din senat, bulangiule.
14
0
Săracele dar întreținerea, telefonul, curentul, medicamentele ca mmt le plătești?
11
0
Ai cumpărat firimituri, gunoiule ! Rusnacule !
16
2
Înseamnă 3000 lei net lunar bulangiule
19
2
Marcele suje-o
18
2
Momente comice cu psd si Ciolacu
23
1
Da are dreptate, cu restul pana la 100 lei a plecat cu familia in concediu 1 saptamana.
26
1
Adevărul e că o duceți bine că de aia ne votați mereu.
17
1
Covrigarul sef de Buzau , o sa ne vinda gaura covrigului la pret maxim , pensii pe contrb ?Nu , pensiii speciale ?, Da ! preturi mari la alimente si carburanti ? DA La medicamente ? Da mai continuiii , Nu , jos cu ei !
19
1
Bai javra de unde ai bonul ala? Pai cartofi sunt mai scumpi decit salamul si brinza.....!!!!!!! masi in........*** javra odioasa
21
1
daca cheltui 1 mil pe zi cu ce mai traiesti prim ministre cu ce mai platesti facturi ca salariul nostru sau/si pensille sunt asa cum sunt nu ca ale unui prim ministru parlamentar etc.......
18
1
cand vad cat de sarac e ciolanu. Dar ma intreb cat a dat ziarelor ca sa-i posteze bonul adunat din gunoi ??? Mwie cu kkt ciolanului hot !!!
15
1
Mai bine da-ti demisia decat sa ne consideri atat de p****i. O sa vezi la alegeri. p****i dar multi. Taiati-ar Voda lapusneanu capul de covrigar parsiv si ingamfat de atata inteligenta. Jos acest prim ministru mai inteligent decat oaia lui DAEA.
17
4
Ciolacu nu înțelege nimic, își permite, în mojicia lui, sa și bata joc, sistematic, de noi. Ce vrea sa demonstreze, ca traiul este decent? Mai d-le Ciolacu, dacă te ajuta matematica, incearca un test simplu. Acel cos pe care susții ca de ai fi găsit și roșii de încadrai în suma de 100 lei. O pensie de 2100 lei, cea care nu beneficiază de mila dvs, ar presupune 21 coșuri. Pentru o familie formata din 4 persoane acest cos este insuficient dacă îl completezi cu pâine, ulei etc. În concluzie, nu ajung de mâncare. Restul, grosul taxelor, impozitelor și diferite facturi din ce le suporți. Inceatca o luna, dar cinstit sa fii, și vezi minimul sumei de care ai nevoie. Ce faci dta acum?, îți bați joc de noi
22
3
Bai tarane (Tot respectul pentru taranul roman)sa iti iau cosu'! Un parven Ciolacu mai ceva decat aia de la USR sau AUR ,mai bine mancai si tu mai mult,tipai ca Vadim (barbatul, nu asta de azi femeie) sau te imbracai si tu ca g ay utzul "Simion care are beton unde toarna ciment Anton" si bagai o hora,un steag prindeai bine la corporatristi ca Rares Bogdan (fara ruj si batista de la Hermes).Macar niste ochelari de soare ca Dulapul Nemtesc si tu nimic?Esti insipid inodor si plin de flor ca apa de la Bucovina
17
2
bravooo nea ciolacu !!!! bravoo psd!!!! troleaza pe prostanii din romania........ bwahhahahahahahaah ps: mweeeeusr!!!!!
5
8
Mai pacalici de 2 lei. Mai si posteaza acest p*****l ce balarii a cumparat. inmulteste cu 2 sau trei persoane , cu cate zile are o luna, mai scade utilitatile, medicamentele si vezi ce suma este necesara pentru o familie lunar. dupa aceea sa deschida gura aia de revolutionar, specialist in covrigi, studii de 0 lei. Un p*****l ce se face ca taie pensiile speciale, convoca parlamentul extrordinar in vacanta, ca oricum lesina de cat muncesc. Traiasca pregatirile primarilor si nu numai pentru alegerile din 2024. AFARA CU USL 2 din TARA!
16
3
Pai,ce ai cumparat tu,Ciolacule ,e pentru o persoana(500g cartofi,o bere,300g branza...)dar o familie de 4 persoane,cate de 100 de lei ii trebuie pentru o piata??Mai lasa vrajeala!
22
2
TAIATI PENSIILE SPECIALE nesimtitilor de paraziti care traiesc pe spatele nostru. Anual ne cresc taxele si impozitele ca sa le acoprim acestor trantori foloasele banesti necuvenite de care beneficiaza. Nu va este deloc rusine sau jena fata de cetatenii acestei tari care muncesc cinstitit, traiesc din salarii sau pensii mizere si va alimenteaza voua pensiile speciale ? Pana cand o sa ne manipulati si o sa ne jefuiti in halul acesta ?
25
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016