REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
30.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cozmin Gușă a primit o scrisoare de susținere din partea lui Donald Trump

Cozmin Gușă a primit o scrisoare de susținere din partea lui Donald Trump

Deria ISLEAM 4 iulie 2024 | 10:24 492

Cozmin Gușă anunță că a primit o scrisoare de susținere din partea lui Donald Trump. Fostul președinte al SUA îi urează lui Gușă succes în demersul său de a candida independent la Președinția României.

Cozmin Gusa a primit o scrisoare de sustinere din partea lui Donald Trump

Scrisoarea de susținere din partea lui Donald Trump pentru Cozmin Gușă, candidat independent la președinția României:

„Domnului Cozmin Gușă

Candidat la Președinție România

Stimate Domnule Gușă,

Sper că această scrisoare vă găsește sănătos și cu un moral ridicat. Cu mare plăcere vă transmit cele mai sincere felicitări pentru candidatura dumneavoastră la președinția României. Dedicarea dumneavoastră față de serviciul public și viziunea pentru viitorul acestei mari națiuni sunt cu adevărat demne de laudă.

În calitate de fost Președinte al Statelor Unite, sunt conștient de marea responsabilitate și onoare care vin odată cu guvernarea unei țări. Sunt profund impresionat de devotamentul dumneavoastră în promovarea schimbării constructive și preocuparea dumneavoastră pentru bunăstarea poporului român.

România deține un rol strategic și crucial în Europa de Est și Balcani. Locația geografică a țării dumneavoastră, combinată cu angajamentul ferm față de valorile democratice și stabilitatea regională, o fac un partener indispensabil în asigurarea păcii și prosperității în regiune. Statele Unite au recunoscut întotdeauna importanța României ca aliat cheie, iar relația noastră de lungă durată este o dovadă a valorilor noastre comune și a intereselor reciproce.

Vă transmit cele mai bune urări pentru alegerile care urmează. Fie ca dumneavoastră să aveți succes în eforturile depuse și ca poporul român să fie ghidat de înțelepciune și unitate în alegerea viitorului lui lider. Aștept cu nerăbdare posibilitatea de a colabora pentru a consolida prietenia durabilă dintre națiunile noastre mari.

Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc în curând și să întărim colaborarea noastră.

Cu respect,

Președintele Donald J. Trump”, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai se shtie ca Trump este prietenul lui Putin a si declarat ca daca el va ieshi preshedintele americi imediat va fi pace intre Rusia si Ukraina,pace dupa cum vrea Putin bineintzeles.
1
0
DARlA GUSA este fiica"C0NSERVEl"Cozmin Gusa(cu"z"de la Valery KuZmin, pt.cunoscatori). "Scrisoarea de sustinere din partea agentului rus D0NALD TRUMP este pentru"locurile moi"ale Dariei Gusa (iar FRATll T'AT'E pot confirma acest lucru (pt. cunoscatori, iar pr0paganda rusa imprastiata de individa pe G0lDtv hAURo-rusesc este confirmare irefutabila-goldWC TRuMp), deoarece o stim cu totii ca Trump are"o slabiciune"pentru fiicele partenerilor de afaceri din"business as usual", dar si NU NUMAI ALE PARTENERILOR. De altfel, consider ca sunteti prea PR0STI daca nu observati asemanarea FACIALA izbitoare de 90% dintre cealalta fiica a lui Trump, TIFFANY TRUMP si actrita p0RN0 care l-a reclamat, ST0RMY DANlELS. Numai o minte bolnava ca TRUMP ar putea sa intretina relatii sexuale 0RALE cu o actrita p0RNO care seamna izbitor la fata cu propria fiica. UN PERV3RS, o JlG0DlE putinista ca Trump. Atentie: PESTE 26 DE FEMEI au reclamat abuzzurile sexuaIe ale lui TRUMP. Imaginati-va cate se tem sa recIame!
24
1
scrisoarea o fi de la trump dar a venit de la moscova de fapt
15
1
1 aprilie
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510