REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cozmin Gușă: Liviu Dragnea a fost capra gonflabilă a statului paralel

Cozmin Gușă: Liviu Dragnea a fost capra gonflabilă a statului paralel

Replica API 12 august 2021 | 23:03 1250

Analistul Cozmin Gușă a apreciat la GoldFM că fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost „capra gonflabilă” a Sistemului pe care îl acuza public.

Cozmin Gușă

„De 10 august, monolog dedicat lui Liviu Dragnea, păpușă gonflabilă a Sistemului, care a fost făcut responsabil de evenimentele din 10 august și a tăcut mâlc. Este limpede că acolo instituțiile statului au conlucrat pentru înăbușirea manifestațiilor. E chiar treaba lui Dragnea că nu a făcut nimic împotriva demonizării sale, dimpotrivă, a stat, era să zic a stat capra. El este păpușă gonflabilă a Sistemului și a acceptat absolut orice de la Sistem. Cât de greu îi era unui șef de partid, la guvernare, puternic, cu bugete de publicitate, să blocheze tot acest demers împotriva lui? Nu îi era greu absolut deloc. Și nu a făcut mare lucru. Se rade de Citu? Nu, deși ar trebui. S-a râs de Orban? Nu, deși ar fi trebuit.

Dragnea a primit indicația să stea, să o încaseze, ca Iohannis să apară cu tot mai inteligent în mediocritatea să cu cât era Dragnea mai demonizat, mai decredibilizat.

I s-au pus în cârcă toate. Nu a zis nimic. Ceea ce ne arată nouă că conlucrarea cu Coldea și alții din Statul Paralel pentru bani, înavuțire, putere, l-au pus în postura de păpușă gonflabilă a sistemului. A fost lăsat să mârâie din când în când, să arate că se bate el cu statul paralel, dar de fapt toate netrebniciile statului paralel, inclusiv ce a făcut statul paralel la 10 august, pentru că altfel toți cei responsabili din jandarmerie, poliție, brigada specială, ar fi fost deferit justiției, judecați. Uitati-vă că nimeni nu a pățit nimic și Dragnea, țap ispășitor, de fapt capra gonflabilă”, a declarat Cozmin Gușă, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragnea este gunoi dezgustator
7
6
Eu l am bagat la zdup degeaba
8
7

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016