REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 3 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6871
12.7° Constanța Joi, 3 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6871
 

Cozmin Gușă: Scandalul AUR-Șoșoacă a fost declanșat pentru acoperirea fraudării alegerilor!

Cozmin Gușă: Scandalul AUR-Șoșoacă a fost declanșat pentru acoperirea fraudării alegerilor!

Mirela PASCAL 7 iunie 2024 | 12:59 2091

Silvestru Șoșoacă, soțul Dianei Șoșoacă,  a fost plasat sub control judiciar în ancheta de falsificare a semnăturilor pentru Parlamentul European. Parchetul General a deschis o anchetă care vizează lista cu semnături de susținere a candidaturii independente a acestuia. Procurorii susțin că mai mulți membri AUR au fost instigați să fabrice semnăturile pentru ca Silvestru Șoșoacă să se poată înscrie în cursa electorală. Cozmin Gușă a pus cap la cap mai multe informații și a ajuns la o concluzie în legătură cu mega scandalul Șoșoacă-AUR. Cine vrea să fraudeze alegerile?!

Cozmin Gusa: Scandalul AUR-sosoaca a fost declansat pentru acoperirea fraudarii alegerilor!

Scandalul AUR-Șoșoacă a fost declanșat pentru acoperirea fraudării alegerilor!  Abia în această seară mi-am dat seama de acest lucru, punând cap la cap mai multe argumente, dar cel mai important este că va exista un singur Exit-Poll, realizat de către un singur institut, anume AVANGARDE (CURS va fi alăturat doar pentru credibilizare!). Singura voce din politică ce ar fi putut contesta serios fraudele ar fi fost cea a AUR, care de ieri a căpătat brusc eticheta de “partid-penal”, pune Cozmin Gușă

Cozmin Gusa: Scandalul AUR-sosoaca a fost declansat pentru acoperirea fraudarii alegerilor!Cozmin Gușă

Totul a pornit de la scandalul în care a fost implicat Silvestru Șoșoacă, suspectat că a depus liste cu semnături falsificate la Biroul Electoral Central pentru a candida la europarlamentare. În dosar, au fost audiați mai mulți membri AUR care l-ar fi ajutat, iar procurorii bănuiesc că liderul formațiunii, George Simion, i-a instigat pe aceștia să falsifice semnăturile. După cum știți și cred că s-a văzut, eu sunt cel prejudiciat în toată afacerea asta, pentru că-i candidatura mea e pusă sub semnul întrebării. Adică n-aveam cum să-mi fac singur lucrul ăsta, eventual am fost escrocat de un grup de șmecheri. Bine, am fost și ajutat de foarte, foarte mulți oameni și cărora le mulțumesc, să ne înțelegem din toată România, din toate județele s-au strâns semnături și chiar le mulțumesc, dar au fost și câțiva, e posibil să le fi făcut xeroxuri, să le fi luat după cruce din cimitir, cum fac ei, să se fi dus la bar, să fi lăsat lista și a doua zi să treacă să o ia și barmana să fi trecut din burtă ce-au vrut ea, că așa se fac, mai ales la țară. În satele de țară așa se strâng. Nu, nu e glumă, așa se strâng, toate partidele, a spus Șoșoacă. 

Cozmin Gusa: Scandalul AUR-sosoaca a fost declansat pentru acoperirea fraudarii alegerilor!George Simion

La ieșirea de la audieri, Silvestru Șoșoacă a afirmat că a dat declarații în fața procurorilor Parchetului General în urma unui denunț făcut de Diana Șoșoacă ”încă soția mea”. ”E denunțul ei (al Dianei Șoșoacă, n.red). Eu nu am alt dușman pe lumea asta decât Diana Iovanovici încă Șoșoacă și viitoare Macovei”, a precizat el. Silvestru Șoșoacă a precizat că știe ”sigur” că senatoarea Diana Șoșoacă, cea cu care se află în divorț, a făcut denunțul. ”Da, sunt sigur. Diana, încă soția mea, a declarat acum trei săptămâni, că ea mi-a făcut la DIICOT, ceva de genul ăsta. Mi-a fost ridicat telefonul, alt telefon nu am”, a mai spus Silvestru Șoșoacă.

De asemenea, el a spus că nu a fost ajutat de AUR la strângerea de semnături și că timp de 60 de zile nu trebuie să părăsească Bucureștiul, una dintre interdicțiile aplicate prin măsura controlului judiciar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fără mwiuseristi în funcții publice!
1
0
Tzi ganul Cozmin LOL trage la Kremlin. Lua-mi-ai-o-nspre G USHA. Cum nu a ma-ta.
2
0
Alegeri libere nu au fost niciodată, nicăieri în lume, ce tot visați cai verzi pe pereți, mai bine vă pregătiți de război ca în câțiva ani asta ne așteaptă !
2
1
Eu personal am semnat pentru 3 candidati. Asa ca sa nu necacam pe noi ca aia sau ailalti fac manevre. Din experienta mea va asigur ca toti fac aceleasi lucruri, minciuni, inselatorii, fapte penale. Cei ce cred ca votul lor conteaza, vezi ce s-a intamplat de cand l-a impuscat pe Nicu de Craciun. Nu va mai amagiti , nu va mai uitati la mizeriile de la tv. Eu voi merge la vot si nu ii voi vota doar pe cei trei, ci pe toti. Va sugerez sa procedati la fel, pentru linistea si pacea d-voastra!
2
3
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost. Este câinele de pază, care latră.... Contra Cost!!!!!!
2
2
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost. Este câinele de pază, care latră.... Contra Cost!!!!!!
3
2
Merge Pulea Spataru sa va voteze.Numai infractori ,borfasi.Un i*******r de la marina care lua spagi este si azi la fel un borfas care ia spagi.Ce sa votam? Numai scursuri umane,infractori.Altul fura case,altu afaceri de milioane de euro azi e liber.Ne rad in nas si spun:Uitati prostilor ca m-a scapat Justitia corupta din Romania! V-ati ales singuri de foarte mult timp.Jocurile sunt facute.Nu ne mai tampiti si faceti alte inscenari de k*t de p****i ca nu tine vrajeala. Sa vina prostii in turma sa va voteze.Ne-ati mintit de 34 de ani suntem in dictatura.Se vede democratia ne iese pe c*r incepand de la alesii locali infractori pana la premier,presedinte,justitie,etc.Furati de zeci de ani toti si va invartiti cu totii intre voi infractorilor va dati mana cu PSD PNL .Furati toti impreuna jonglati tot si voturi tot.jucati alba-negra demult cu noi.Ne folositi pe post de marionete sa venim la vot.De ce sa vin? La tv acum la stiri pe posturi au aratat ca in Consatanta se fraudeaza voturile.
8
2
Hotii striga hotii
6
1
De 34 de ani promit ca o să fie bine îi prostește pe pinguini cu 100 lei la pensie și le-o ia pe partea cealaltă, așa o să fie și peste 100 de ani dacă nu mai rău hienele o să facă milioane de euro și pinguini o să voteze pentru 100 de lei
10
0
In Romania clasa politica este top notch! Nu exista securiști sau grupuri de interese in spatele actualilor politicieni! Nu sunt marionete! Nu sunt analfabeți! Nu sunt canalii! Nu sunt lichele! Romania are noroc si viitor cu ei!
9
2
Un vagabond trecut prin toate partidele.
13
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515