REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.5° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
27.5° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Craiul de Dorobanți, Andrei Ceaușescu, își ridică bloc cu 10 etaje în Olimp

Craiul de Dorobanți, Andrei Ceaușescu, își ridică bloc cu 10 etaje în Olimp

Replica API 26 iulie 2022 | 00:00 2350

Numărul mare de turiști prezenți în sudul litoralului i-a pus la lucru pe investitorii imobiliari. Astfel, tot mai multe societăți își arată intenția de a ridica imobile cu care speră să dea lovitura în sezoanele estivale ce vor urma. În această situație se află și societatea Tineretului Residence Park SRL, administrată de Andrei Vasile Ceaușescu, cunoscut drept crai de Dorobanți. Recent, Pe site-ul Primăriei Mangalia a fost depus anunțul de consultare pentru elaborarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru construirea unui ansamblu de locuințe de vacanță, cu regimul de înălțime P+4E – P+9E-10ER.

Obiectul documentației de urbanism se elaborează pentru amplasarea unui anasamblu de locuințe de vacanță cu regimul de înălțime P+9E-10ER pentru terenul amplasat pe strada Olimp, numărul 4A din stațiunea Olimp. Terenul se află în proprietatea privată a societății Tineretului Residence Park SRL, cu sediul în sectorul 2 al capitalei.

Terenul pentru care se dorește elaborarea documentației are o suprafață de 6850 de metri pătrați și se află o distanță de aproximativ 100 de metri de plajă. Terenul se află în proximitatea hotelului Belvedere și Amfiteatru, dar și în zona Apartament Sara Sea.

Demersurile necesare pentru obținerea documentației au fost începute încă din anul 2021, atunci când societatea a solicitat și obținut de la Primăria Municipiului Mangalia un certificat de urbanism, document ce prevedea ,,construire ansamblu locuințe de vacanță cu regimul de înălțime de P+10E-11 duplex”.

Date despre societatea Tineretului Residence Park SRL

Societatea Tineretului Residence Park SRL a fost înființată în anul 2018, are sediul în municipiul București, sector 2 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4110 - Dezvoltare (promovare) imobiliară. Societatea are înregistrat un punct de lucru în Olimp. Administratori și asociați în firmă sunt: (50%) Soldea Daniel și (50%) Ceaușescu Vasile Andrei. Ambii sunt cunoscuți dezvoltatori imobiliari din capitală.

Andrei Vasile Ceaușescu, cunoscut drept crai de Dorobanți

Unul dintre asociații firmei este Andrei Vasile Ceaușescu, cunoscut în lumea showbizului românesc ca și Hectar sau devorator de vedete. În presa națională, tânărul Andrei Ceaușescu, este cunoscut drept Hectar sau devoratorul de vedete. Conform cancan.ro, acesta s-a iubit de-a lungul timpului cu mai multe vedete din showbziul românesc. Acesta a cochetat cu Ana Maria Candidatu, Corina Zugravu sau chiar Daiana Anghel, o cunoscută influenceriță de pe rețelele de socializare. Potrivit aceleiași surse, Hectar este celebru pentru notele de plată colosale pe care la achită la cluburile din capitală.

Pe lângă faptul că este cunoscut ca și crai de Dorobanți, bărbatul administrează 6 societăți. Vorbim despre societatea Titan Project Development SRL, A.C. Properties & Investment SRL, Tineretului Residence Park SRL, Street Business Market SRL, Tineretului Park Apartaments SRL și Platinum Finance Invest SRL.

Citește și: Doi CUNOSCUȚI dezvoltatori IMOBILIARI au pus OCHII pe stațiunea OLIMP!

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A vrut sa si faca felu ! El credea ca are casco !papazica nicolae a luat credit pe oi fictive , acum valentin ii ia apartamentul , ca bobica nu a putut sa l treaca pe el , din cauza ca il lua banca !
0
0
Mai CRAILOR de Dorobanti CA SA atrageti turisti faceti ceva ....O ATRACTIE TURISTICA ...transformati lacul inte-o oaza de RECREERE cu gondole si nuferi pentru indragostiti, o pista de raliu ca la MONACO,un TURN cu panorama sau chiar un MALL in NEPTUN, 23AUGUST
1
0
Haida haida funia !
0
0
Rog dnaul sa verifice cum si a scos casa de la banca ! A facut brancruta frauduloasa !
0
0
I a incendiat masina lu lacto panait !
0
0
Inhamareala !
0
0
Termen de funie maxim sf anului 2023 !
0
0
Gigi mai taci In Plm nimic nu E bn
0
0
Cu funia de lustra !
0
0
Fata lui alisia stere e plina de boli , dan stere fraierica la bagat si pe el in rahat , sirma plateste p**a , sultana baditeanu a plecat dupa p**a s ia lasat fata mica care nu vrea sa mai auda de ea !
0
0
Inhamat prin beci !
0
0
Are datorii la camatari , plus 6 milioane la banca ! Urmeaza funia !
0
0
Alta jagardea, puslama sau beizadea careia ii faceti reclama.
0
0
craiule,sint 4 blocuri de securisti falimemtare dempeste 12 ani,acum au gasit sa le dea securitatii.nimeni nu vine!olimpul are plaja mica,mizerabila,in mare iti rupi picioarele,nu este loc ptr cit ati construit voi si construiti.iti trece trenul prin spatele casei.mirletzii care au luat tzeapa o sa vada ceminxeamna in bulgaria o statiune cu umbra si pomicu preturi normale.faliment placut si astept demolarea!valabil si la cotetzele lui murad,borcea si altii care spala banii!
0
0
Donchi pufleni vrea sa se spanzure ! Are boargi multe !
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513