REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Crama Măcin, furnizorul oficial de vin al Casei Regale a României, a intrat în insolvență!

Crama Măcin, furnizorul oficial de vin al Casei Regale a României, a intrat în insolvență!

Andreea VREJOIU 6 iulie 2023 | 00:00 4605

Compania Alcovin din Tulcea, care operează businessul Vinurilor de Măcin, a intrat în insolvență! Furnizorul de vin al Casei Regale a României, compania exploatează 300 de hectare de viță de vie pe rod în 2 ferme viticole. Deschiderea procedurii de insolvență a fost pronunțată de Tribunalul Tulcea, în dosarul cu numărul 871/88/2023.

Crama Macin, furnizorul oficial de vin al Casei Regale a Romaniei, a intrat in insolventa!

Furnizorul oficial de vinuri al Casei Regale a României, Crama Măcin, deținută de societatea Alcovin SRL, din Tulcea, a intrat în insolvență. Podgoria este renumită pentru dimensiunile sale vaste, dar și pentru cel mai vechi areal viticol din Dobrogea. Curtea Regală, Tres Rosae, Pelegrin și Trei Brațe sunt brandurile sub care sunt comercializate şi promovate vinurile obţinute din soiurile cultivate.

Continvest Insolvență SPRL notifică toți creditorii Alcovin SRL, din Tulcea, că față de aceasta, prin SC 79/30.06.2023, pronunţată de Tribunalul Tulcea, în dosarul 871/88/2023, a fost deschisă procedura de insolvenţă conform Lg. 85/2014.

Crama Macin, furnizorul oficial de vin al Casei Regale a Romaniei, a intrat in insolventa!

,,Notificăm creditorii cu creanţe născute înaintea deschiderii procedurii insolventei, că au fost fixate următoarele termene:  termenul limită pentru înregistrarea declaraţiilor de creanţă 09.08.2023, termenul pentru întocmire tabel preliminar 24.08.2023, termenul pentru depunere contestaţiilor - 7 zile de la publicarea tabelului preliminar în BPI, termenul pentru întocmirea tabelului definitiv - 14.09.2023. Prima adunare a creditorilor 29.08.2023, h 16:00, se va organiza la sediul administratorului judiciar din Constanţa, str. Mihai Viteazu, nr. 69-69A, etajul 3, biroul 2, jud. Constanţa, iar şedinţa AGA 07.07.2023, h 16:00 la sediul debitoarei din Oraş Măcin, Str. Viticultori, Nr. 2, Judeţ Tulcea”, transmit reprezentanții Continvest Insolvență SPRL.

Crama Macin, furnizorul oficial de vin al Casei Regale a Romaniei, a intrat in insolventa!

Firma este deținută de Lukomski Sergey, Cozma Serghei, Lukomski Ihar și Pavel Valentin, iar în anul 2022, firma de afaceri a fost de peste 6,8 milioane de lei, iar datoriile în valoare de 27.457.651 de lei.

Crama Macin, furnizorul oficial de vin al Casei Regale a Romaniei, a intrat in insolventa!

Sarica Niculiţel este cea mai veche podgorie a Dobrogei

Sarica Niculiţel este cea mai veche podgorie a Dobrogei, o zonă cu un pitoresc aparte ce-şi întinde trecutul dincolo de perioada colonizării romane (în nordul Dobrogei romanii s-au instalat temeinic în acele vremuri, încă din secolul II, construindu-şi o serie de castre pentru apărarea imperiului de atacurile populaţiilor barbare, mărturie stând castrele Arrubium (localitatea Măcin), Noviodunum (Isaccea), Aegesius (Tulcea), Troesmis (Turcoaia).

Crama Macin, furnizorul oficial de vin al Casei Regale a Romaniei, a intrat in insolventa!

Despre Crama Măcin

Crama Măcin, înființată din 2002, este membră a Asociaţiei Profesionale Vitivinicole Colinele Dobrogei (membră a ONIV) şi încă de la înfiinţare are implementat sistemul de management al siguranţei alimentare bazat pe principiile HACCP. Crama Măcin are aproximativ 300 ha de viţă de vie, jumătate din suprafaţă fiind poziţionată în zona Cerna, în arealul situat între “Parcul Naţional Munţii Măcinului” şi “Rezervaţia Silvică Dealul Chervant”, cealaltă jumătate situându-se pe dealul Carcaliu, într-o zonă protejată aflată în reţeaua Europeană – situl ”Natura 2000”. Soiurile cultivate sunt Aligoté, Fetească Regală, Fetească Albă, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Tămâioasă Românească, Riesling Italian, Chardonnay, Voignier, Merlot, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Shiraz, Fetească Neagră.

Viţa de vie nou plantată este rezultatul colaborării fructuoase cu pepiniere renumite din Italia şi Franţa, folosindu-se, atât pentru înfiinţarea suprafeţelor cât şi pentru prelucrarea strugurilor, tehnologii de ultimă generaţie. Pe tot parcursul proceselor de producţie se urmăreşte respectarea normelor tehnologice europene. Renatus, Curtea Regală, Tres Rosae, Pelegrin și Trei Brațe sunt brandurile sub care sunt comercializate şi promovate vinurile obţinute din soiurile cultivate.

Crama Macin, furnizorul oficial de vin al Casei Regale a Romaniei, a intrat in insolventa!

Furnizor al Casei Regale a României

Crama Măcin a devenit pentru prima dată furnizor al Casei Regale a României în octombrie 2011 cu Vinurile de Măcin. „Onoarea care ni s-a făcut ne-a obligat să mergem pe linia îmbunătățirii continue a calității produselor noastre. Am constatat cu satisfacție, de la oaspeții care au călcat pragul firmei noastre, de câtă admirație se bucură Familia Regală a României, dar și al străinilor, care au aflat cu prilejul vizitelor, informații privind istoria regalității în România. Vizita din anul 2009 a Familiei Regale a României, prin reprezentanții ei, A.S.R. Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu al României, făcută firmei noastre, a însemnat o mândrie pentru noi și angajații firmei, un imbold de a realiza produse de calitatea, care să fie apreciate și pe piața internă, dar și externă. În data de 30 noiembrie 2014, Crama Măcin, a primit reconfirmarea de Furnizor al Casei Regale a României”, transmit reprezentanții societății.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa fie bine că să nu fie rau ......
0
0
in loc sa faca vin bun si sa vanda vin bun facea mangle cu chimicale ca se strica vinul in sticla si mirosea urat. S-au lacomit la preturi mari si nu le-a mers vinul pe piata.
2
1
la vanzare si cu asta ,strainii stiu de ce cumpara si romanasii muncesc pe ...plantatie
2
0
asocierea imaginii cu asa-zisa casa regala a fost piaza rea si a purtat ghinion!
8
3
Dacă nu știi să intri pe piată din Macin ei in c*r un mărăcin
6
1
Cine vrea sa distruga aceasta crama? Tot ce e bun in Romania daca intra pe mana lichidatorilor verosi/hoti/abuzuivi se distruge precis.
9
3

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436