REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

CRBL, declarații la doar trei luni de la divorț: „A fost atât tristețe, cât și eliberare“

CRBL, declarații la doar trei luni de la divorț: „A fost atât tristețe, cât și eliberare“

A.F. 1 iulie 2024 | 00:00 603

CRBL și-a depășit orgoliul și a recunoscut că este pregătit pentru o nouă căsnicie, în ciuda faptului că, el și Elena, partenera sa timp de 16 ani, au anunțat divorțul acum doar trei luni.

CRBL, declaratii la doar trei luni de la divort: „A fost atat tristete, cat si eliberare“CRBL și Elena

CRBL și Elena au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă și au o fetiță împreună, pe nume Alessia Ecaterina, care urmează să împlinească vârsta de 14 ani.

Recent, artistul a fost surprins în brațele unei tinere din Republica Moldova, despre care s-a speculat că ar fi noua sa iubită. Deși nu a confirmat zvonurile, dar nici nu a infirmat că ar exista o persoană în viața lui. Într-un interviu recent pentru Cancan, cântărețul a dezvăluit că nu exclude posibilitatea de a se căsătorii din nou.

„Nu excludem nimic. De ce să excludem? Mâine pot pleca din țară, poimâine pot să mă însor și răspoimâine pot să divorțez și peste patru zile mă întorc în țară. Nu despre asta e viața? Adunăm amintiri și povești!”, a declarat artistul.

„A fost atât tristețe, cât și eliberare“

În plus, cântărețul a dezvăluit că după despărțirea de Elena a trăit o gamă largă de sentimente, de la eliberare la tristețe profundă. Acesta și-a deschis sufletul și a menționat că nu și-ar fi imaginat vreodată că va ajunge să divorțeze de cea alături de care a avut o căsnicie timp de 16 ani. Cu toate acestea, cei doi au reușit să păstreze legătura, rămânând în relații bune.

„A fost atât tristețe, cât și eliberare, cumva. Adică eliberare, dar nu la modul a fost o inchiziție, după care gata, libertate, să vezi acum ce începe. N-a fost la modul ăsta. A fost o altă formă de a trece într-o altă etapă a vieții, unde dacă-mi spuneai anul trecut pe vremea asta, pe terasă, că se va întâmpla, îți spuneam că ar trebui să sari de aici. Și da, se întâmplă lucruri la care nu am visat niciodată că se vor întâmpla. Noi vorbim în continuare. Suntem doi adulți care au luat o decizie. Și comunicăm aproape în fiecare zi. Nu chiar în fiecare zi, dar comunicăm despre ce treburi mai avem. Nu așa e frumos?” a dezvăluit cântărețul, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parole,parole,parole....era o melodie foarte frumoasa draga CRBL si draga Elena. Problema e ca a ramas in urma o fetita de 14 ani Alessia Ecaterina care are de suferit profund. Copiii nu inteleg ce este acela un divort, ei doresc ca mama si tata sa fie mereu alaturi de ei, dar.....e un lucru greu in fata lui Dumnezeu sa-ti pastrezi cuvantul dat in fata Lui, la cununia religioasa. Se spune ca omul are in viata o singura casatorie, prima si ultima. Restul e can-can. Sa-i uram fetitei sa treaca cu bine acest obstacol care o va urmarii toata viata. LEX ET ORDO ! Chiar si in viata de familie este valabil ! Si CRBL nu uita ca cineva canta candva...."- Constantine ti-a spus mama..... fi atent ia bine seama, fetele de la oras..... ca or fi bune, or fi zane, in urma lor pustiu ramane.... fi atent sa n-o patesti ! ". In concluzie, tu CRBL nu vei gasi niciodata una pe orizontala, toate sunt la fel pe verticala !
4
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677