REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

CRBL face declarații categorice despre divorțul de Elena, de acum 6 luni

CRBL face declarații categorice despre divorțul de Elena, de acum 6 luni

A.F. 10 iulie 2024 | 00:00 487

CRBL și Elena, mama fiicei lor, au optat să pună capăt mariajului lor de 16 ani și să se concentreze pe creșterea fiicei lor, Alessia.

CRBL face declaratii categorice despre divortul de Elena, de acum 6 luniCRBL și Elena

La scurt timp după divorț, artistul a discutat într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO despre separare, subliniind că decizia lor nu a fost o surpriză pentru ei, așa cum s-a percepționat din afară.

CRBL respinge ideea de a merge în vacanțe în trei, așa cum făceau în trecut, doar pentru binele fiicei lor. În detaliu, Eduard Andreianu, cunoscut sub pseudonimul CRBL, a dezvăluit cum arată noua sa viață și ce planuri are pentru viitorul său cu Alessia.

Întrebat cum a făcut față divorțului, CRBL a explicat: „Nu a fost nevoie să trecem prin niciun fel de criză, pentru că voi, toți oamenii, nu înțelegeți. Credeți că de îndată ce am anunțat, totul s-a prăbușit și a fost un șoc. A fost un șoc pentru voi, nu pentru noi! Flacăra s-a stins treptat pentru noi și a fost un pas firesc să mergem în această direcție.”

Mai departe, CRBL a subliniat: „Nu cred că ar fi sănătos să facem lucruri doar pentru a satisface fetița. De aceea am amândoi acest pas, pentru a trăi în sinceritate, nu în iluzii. O vacanță nu ar face altceva decât să perpetueze o iluzie, iar noi nu dorim asta.”

Alessia e prioritatea lui numărul 

Acum, după divorț, CRBL are o singură prioritate: „Da, evident, trebuie să fiu aproape. Numai că ea, pentru că vorbește foarte bine engleza, îi este mult mai ușor să se exprime în engleză, ceea ce înseamnă că încercăm să fie un proiect internațional și dacă ne și iese, să ne mândrim că suntem români. Dar evident o să cântăm și pentru aici, pentru ai noștri, doar că ea este foarte mult în direcția asta deocamdată și încerc să o ajut acolo ca să pot să o aduc după aceea aici”, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
esti un b ou , ti ai lasat fa mi lia, auzi s a stins flacara
0
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016