REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.5° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
31.5° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Cresc comisioanele percepute de Revolut pentru un transfer către un alt card bancar al clientului

Cresc comisioanele percepute de Revolut pentru un transfer către un alt card bancar al clientului

Ana Maria LIPAN 16 noiembrie 2023 | 00:00 391

Este un comision plătit atunci când fac trimiterea de bani din contul Revolut către un card bancar de la o alta instituție bancară (card de debit). Acum comisionul pentru această tranzacție este variabil de 0,7% din suma transferată, urmând ca din 8 ianuarie 2024, se va introduce un comision minim de 0,20 € (sau echivalentul în moneda în care se face transferul) pentru fiecare transfer instantaneu către un număr de card. În unele cazuri, acesta va înlocui comisionul variabil de 0,7%.

Cresc comisioanele percepute de Revolut pentru un transfer catre un alt card bancar al clientuluifoto cu rol ilustrativ

“Compania noastră își adaptează tot timpul oferta la piață și la nevoile clienților, urmărind să rămână relevantă pentru aceștia fie prin introducerea de noi funcții și beneficii, fie prin eliminarea celor mai puțin utilizate. De asemenea, ne optimizăm constant costurile, vrând să ne menținem competitivi pe fiecare piață unde activăm. Este și cazul acestei informări către clienți. Am crescut sensibil comisioanele pentru acest tip de transfer către carduri non-Revolut, alte comisioane au fost ușor reduse. Chiar dacă nu sunt modificări semnificative, ținând cont de comportamentul clienților noștri și tipul de utilizări întâlnite frecvent printre utilizatorii Revolut, întotdeauna îi informăm din timp. Mai mult, orice comision este transparent precizat în aplicație în momentul efectuării tranzacției și clientul poate decide, informat fiind, dacă efectuează acel transfer printr-o metodă sau alta care poate fi mai avantajoasă.”, au declarat reprezentanții Revolut.

Un transfer instantaneu către un număr de card îți permite să trimiți bani direct din contul tău Revolut către cardul de debit Visa sau Mastercard al unui destinatar non-Revolut. Transferurile instantanee către un număr de card pot fi confundate cu alte tipuri de tranzacții. Îți precizăm mai jos ce tipuri de plăți și transferuri NU sunt vizate de aceste modificări: să plătești un furnizor sau comerciant cu cardul tău Revolut, să-ți alimentezi contul Revolut cu un card Visa sau Mastercard, să trimiți bani direct în contul bancar al altei persoane prin transfer bancar, să trimiți bani unui alt client Revolut. 0,7% din suma transferată devine 0,20 euro dacă suma transferată este sub 28 de euro. Pentru ceilalți comisionul rămâne neschimbat, precizează economica.net.

Atunci când transferi bani din contul tău Revolut către un card emis într-o țară din SEPA (zona unică de plăți în euro): Percepem momentan un comision variabil de 0,7% pentru fiecare transfer instantaneu către un număr de card. Acest lucru înseamnă că dacă trimiți 1000 €, vei plăti 1007 €.

Începând cu 08/01/24, vom introduce un comision minim de 0,20 € (sau echivalentul în moneda în care faci transferul) pentru fiecare transfer instantaneu către un număr de card. În unele cazuri, acesta va înlocui comisionul variabil de 0,7%. Vom percepe întotdeauna fie comisionul variabil, fie cel minim, oricare ar fi mai mare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712