REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Joi, 12 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6850
22.4° Constanța Joi, 12 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6850
 

Crimă cu premeditare! Apelul misterios al iubitei lui Gabriel Vasiliu: „Intru la duș și revin“

Crimă cu premeditare! Apelul misterios al iubitei lui Gabriel Vasiliu: „Intru la duș și revin“

Mariana MURAT 12 septembrie 2024 | 17:59 1366

S-a aflat cu cine a vorbit la telefon pentru ultima oară Ana Maria Vasiliu, soția lui Gabriel de la Puterea Dragostei, înainte să fie ucisă. Imediat după ce s-a aflat că soția lui Gabriel de la Puterea dragostei a fost găsită moartă în locuința în care stătea, în Olanda, au apărut o serie de informații care nu erau foarte clare. De acum, însă, lucrurile încep să prindă contur. Tabloul devine din ce în ce mai logic pentru toată lumea.

Crima cu premeditare! Apelul misterios al iubitei lui Gabriel Vasiliu: „Intru la dus si revin“Ana-Maria Vasiliu și Gabriel Vasiliu

Inițial, se credea că tânăra ar fi fost omorâtă de o singură persoană. Se spunea că era un cetățean marocan sau unul britanic. Ulterior, autoritățile au ajuns la concluzia preliminară că, în această crimă, au fost implicați trei bărbați. Cu unul dintre ei, cel de 51 de ani (ceilalți suspecți arestați au 19, respectiv 30 de ani), bruneta ar fi avut o relație ceva mai apropiată. Neînțelegerile dintre cei doi au apărut când individul ar fi aflat că Ana Maria Vasiliu urmează să se întoarcă în România și că e căsătorită.

Gabriel de la Puterea Dragostei a alertat rudele, din pușcărie. Sora cu care locuia Ana, întoarsă de urgență la casa din Olanda, de la o nuntă din Spania. De asemenea, a existat o confuzie cu privire la sora din Spania care a mers de urgență în Olanda pentru a identifica trupul neînsuflețit al femeii. Ei bine, potrivit informațiilor nu Alexandra, cea care lucrează la aeroportul din Madrid, a zburat rapid în Olanda, ci Elena, una din surorile (sunt 4, în total) cu care Ana Maria Vasiliu locuia în chirie!

Așadar, de ce nu era Elena acasă în weekend-ul 7-8 septembrie, în care a avut loc crima? Ei bine, și acum se explică dilema legată de sora care a identificat-o, Elena era la o nuntă, în Spania, fix în acel sfârșit de săptămână. Prin urmare, prima dintre surori care a mers la locul crimei a fost chiar cea cu care Ana Maria Vasiliu împărțea chiria, întoarsă din mini-concediul petrecut în Spania.

Un lucru absolut uluitor care mai iese la iveală și face lumină în acest caz, dezvăluit de persoane apropiate de familia lui Gabriel de la Puterea dragostei, pentru Viperele Vesele, este legat de ultimul apel telefonic pe care Ana Maria Vasiliu l-a avut.

19:30, ora în care ar fi început calvarul

Înainte să fie omorâtă (în continuare nu există detalii oficiale despre cum s-a petrecut totul), Ana Maria Vasiliu a vorbit chiar cu soțul ei la telefon, aflat în pușcărie. Conversația celor doi s-ar fi întrerupt sâmbătă seara, în jurul orei 19:30, ora locală. Ana Maria i-ar fi spus partenerului că va reveni cu un telefon. ”Intru la duș și revin cu un telefon”, i-a transmis femeia. În timpul în care Gabriel aștepta să fie sunat iar, s-a petrecut totul, notează. Fostul concurent de la Puterea dragostei a sunat pe urmă în disperare și a alertat rudele Anei Maria.

Crima cu premeditare! Apelul misterios al iubitei lui Gabriel Vasiliu: „Intru la dus si revin“Mama lui Ana Maria Vasiliu

Simțea că ceva ciudat se întâmplă. Elena, sora aflată în Spania, l-a sunat repede pe ”proprietar” (o să înțelegeți mai jos de ce aceste ghilimele. Și aici lucrurile stau nițel diferit). Cetățeanul olandez, un fost iubit de-ai Anei, a mers de urgență la casă.

Fostul iubit olandez al Anei Maria a subînchiriat locuința


Povestea de aici deja e destul de cunoscută. Bărbatul nu avea chei să intre în imobil, a sunat la Poliție. Apoi, oamenii legii au forțat intrarea cu ranga. Cât despre bărbatul la care cele două surori au locuit, acesta a intrat, la rândul său, în niște belele.

Se pare că el era, de fapt, chiriașul din acea locuință, și nicidecum proprietarul. Olandezul a subînchiriat-o fetelor, fapt pentru care ar putea fi tras la răspundere din punct de vedere legal. E adevărat, le-ar fi perceput o sumă mai mică față de o chirie normală.

Ana Maria Vasiliu visa la căsuța ei și la un copil


Odată întrați în casă, anchetatorilor le-a fost greu să își dea seama dacă victima era femeie sau bărbat, din cauza condițiilor în care cadavrul a fost găsit. Sunt detalii pe care nu le putem dezvolta, pentru că sunt de un puternic impact emoțional. Totuși, precizăm că femeia a fost recunoscută de soră și de chiriaș după tatuajele pe care le avea.

Crima cu premeditare! Apelul misterios al iubitei lui Gabriel Vasiliu: „Intru la dus si revin“Ana-Maria Vasiliu și Gabriel Vasiliu, la nunta

Mai trebuie spus că Ana Maria Vasiliu avea planuri mari de viitor. Strângea bani să își cumpere o casă, în care să stea alături de soțul ei. După ieșirea acestuia din închisoare, cei doi ar fi vrut chiar să aibă un copil împreună. Din nefericire, viața a avut un alt răspuns pentru ei, conform fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Articol de c...t . Replicaca credeți ca ne interesează asemenea telenovele! A fost o crima și gata,punct cu știrea.
4
0

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275