REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 10 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6848
17.4° Constanța Marți, 10 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6848
 

Crimă din gelozie la Lumina. Un bărbat a fost ucis cu o cruzime inimaginabilă

Crimă din gelozie la Lumina. Un bărbat a fost ucis cu o cruzime inimaginabilă

Andreea VLAICU 10 septembrie 2024 | 00:00 550

Gelozia, bat-o vina! Un bărbat de 37 de ani a fost trimis în judecată pentru omor, după ce i-a făcut felul unui cunoscut, în urma unei altercații violente ce s-a petrecut la Lumina. Incidentul a avut loc la data de 19 iunie a.c., în jurul orei 15:00, iar loviturile au fost atât de puternice încât victima a murit patru zile mai târziu, în spital.

Crima din gelozie la Lumina. Un barbat a fost ucis cu o cruzime inimaginabila Bogdan Ștefănică, criminalul

Într-un acces de furie, Bogdan Ștefănică, în vârstă de 37 de ani, l-a lovit pe bărbatul, de 48 de ani, cu o brutalitate greu de imaginat. A început prin a-i aplica lovituri puternice cu capul în zona feței, după care a continuat să îl lovească repetat cu pumnii și picioarele pe întreaga suprafață a corpului, concentrându-se în special asupra feței și zonei toracico-abdominale. Loviturile sale au fost atât de intense încât au provocat multiple leziuni traumatice victimei, inclusiv rupturi viscerale ale pancreasului, duodenului și stomacului, contuzii viscerale, o hemoragie internă masivă și un șoc hemoragic. Totul s-a întâmplat la domiciliul agresorului, din Lumina. 

Victima a decedat la spital

Potrivit raportului medico-legal, victima a suferit, de asemenea, o fractură cominutivă a claviculei stângi, hematoame severe, excoriații și plăgi faciale multiple. În ciuda eforturilor depuse de personalul medical, bărbatul a decedat la spital la data de 23 iunie 2024, în urma complicațiilor cauzate de traumatismele severe și hemoragia internă masivă.

Crima din gelozie la Lumina. Un barbat a fost ucis cu o cruzime inimaginabila dosarul înregistrat

La data de 21 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari, Postul de Poliție Lumina, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța l-au reținut pe Bogdan Ștefănică, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală. Ulterior, la data de 22 iunie a.c., acesta a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă. Între timp victima a murit la spital, Ștefănică fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Bogdan Ștefănică este un bărbat cu domiciliul în Lumina. Potrivit informațiilor noastre, agresorul nu era foarte școlit, având doar 3 clase. Acesta era muncitor necalificat și trăia în concubinaj. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275