REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.2° ConstanÈ›a Mie., 24 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6800
23.2° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6800
 

Crimă în București. Totul a pornit de la o ceartă pe teme politice

Crimă în București. Totul a pornit de la o ceartă pe teme politice

Andreea CONDURACHE 18 decembrie 2023 | 12:50 4068

Crimă în zona de nord a Capitalei, în aÅŸa-numitul cartier al bogaÅ£ilor. Un tânăr de 25 de ani a fost ucis de prietenul său, de aceeaÅŸi vârstă. Cei doi s-ar fi luat la ceartă dintr-un motiv banal, pe teme politice, ar fi declarat ucigaÅŸul la audieri. După ce ÅŸi-a omorât prietenul în bătaie în casă, individul l-a târât prin bloc ÅŸi l-a abandonat în stradă. Apoi a sunat la 112 ÅŸi a chemat poliÅ£ia.

Crima in Bucuresti. Totul a pornit de la o cearta pe teme politiceblocul în care s-a petrecut crima

Crima a zguduit în zorii zilei un cartier scump ÅŸi liniÅŸtit al Capitalei, AviaÅ£iei. Tânărul de 25 de ani a fost găsit mort în faÅ£a blocului. Scenele de groază s-au petrecut în apartamentul unei fete, iubita criminalui. Tânăra însă nu era acasă. Potrivit unor surse, a plecat la club ÅŸi ÅŸi-a lăsat prietenul în casă.

Crimă în AviaÅ£iei, BucureÅŸti. Åži-a ucis prietenul de la o ceartă pe politică

Individul ÅŸi-a chemat un amic la el în vizită. Cei doi ar fi început la un moment dat să se ÅŸicaneze pe teme politice. Iar de la contră la contră până la omor n-a mai fost mult. Nervos, cel mai probabil, că nu îi susÅ£ine părerile, ucigaÅŸul ÅŸi-a atacat prietenul. Nu s-a oprit din ploaia de lovituri până nu l-a văzut că nu mai miÅŸcă. După gestul extrem, călăul ÅŸi-a scos amicul din apartament ÅŸi l-a târât până în faÅ£a blocului. Tot el a ÅŸi sunat la 112 ÅŸi a făcut mărturisit gestul extrem. În momentul în care medicii au ajuns la faÅ£a locului, l-au găsit pe tânărul de 25 de ani fără suflare. Nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viaÅ£a.

Crima in Bucuresti. Totul a pornit de la o cearta pe teme politicecrimă în cartierul AviaÈ›iei din BucureÈ™ti

Vecinii ar fi auzit o voce de femeie

Vecinii spun că din apartament s-au auzit Å£ipetele ÅŸi încăierarea. Åži ar fi auzit inclusiv vocea unei femei. "Am auzit niÅŸte Å£ipete, Å£ipete groaznice. Åži miÅŸcări multe, trăncăneli", povesteÅŸte o vecină.

"Nici n-am putut să dormim. Gălăgie ce au făcut... S-au bătut. Am auzit scandal, ţipete. Pe ea o ştiu, e casa ei de la părinţi. Fata e de familie foarte bună. De vreo două luni s-a mutat aici", spune o vecină, filmată cu camera ascunsă.
De ce poliţiştii nu pot vedea imaginile de pe camere

PoliÅ£iÅŸtii vor putea reface întreaga poveste a crimei, abia după ce reuÅŸesc să pună mâna pe imaginile de pe camerele de supraveghere din bloc. Momentan, administratorul este plecat. "Sunt plecat din localitate de o săptămână, nu ÅŸtiu ce s-a întâmplat", a declarat administratorul blocului.

Aproape nouă ore au durat audierile. Pe lângă ucigaÅŸ, în faÅ£a anchetatorilor au ajuns ÅŸi iubita ÅŸi părinÅ£ii fetei. Individul a fost reÅ£inut pentru 24 de ore pentru omor ÅŸi riscă să stea în închisoare până la 20 de ani, conform observatornews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
clar nu e de la politica, inca nu s-a ajuns la fanatism incat sa ne omorâm pentru cei care ne fac viata amară, adică de ce sa iau eu harță cu cineva pentru politică și să țin partea unor hoți care ne-am nenorocit intr-un hal fara de hal dupa 1989
5
0
Pseudo elitele Romaniei din ziua de astazi, proaspat imbogatitii cu noroi pe talpi.
2
0
De acolo a plecat conflictul, a poftit si musafirul la nurii tinerei....Probabil ca nu sau inteles la pret ! Faza cu politica , povesti de adormit politisti !
3
1
unu era proSimion, celalalt proSosoaca, numai specimenele cu un singur neuron se pot macelari pentru niste loaze de politicieni.
4
3
Sigur ca cei doi beligeranti aveau ceva la bord! Ori 'prafuri" , ori ceva etnobotanice si udate cu alcool din belsug! Sa te omori de la politica, in ROmania, inseamna ca am ajuns rau!
6
0
Poate că criminalul avea prietenă și victima avea doar o gagică. E o chestiune politică și asta.
3
0
Părerea mea este că " prietenul minte," la 25 de ani nu se ceartă motivând politica ! Mai de graba a ajutat fata sau motivul o fi chiar ea!
7
0
s-a vorbit de alcool si droguri relevanta este ca daca ai ghinion se poate muri in cazuri rare si de la o simpla bataie si morala ar fi sa evitam bataile si violenta fizica in general ca nu stii niciodata cum se termina
1
0
mai relevant decat o crima pentru ...politica ce se mai vrea! in dobitocirea oamenilor s a facut si se face pe tema asta de cand a aparut clasele sociale si politice, in roma antica, egiptul ,india, grecia etc. la noi e alceva... ghiciti!
1
1
va rugam sa ne explicati relevanta acestei stiri pentru constanta.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699