REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
26.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Crimă în stil mafiot. Român găsit legat cu un lanț într-un canal din Bruxelles

Crimă în stil mafiot. Român găsit legat cu un lanț într-un canal din Bruxelles

Mariana MURAT 6 august 2024 | 10:21 1598

Un român și-a găsit sfârșitul în Belgia. Răzvan a fost găsit legat de mâini și de picioare într-un canal din Bruxelles. Era încă în viață, însă a murit la spital.

Crima in stil mafiot. Roman gasit legat cu un lant intr-un canal din BruxellesPortretul românului care a fost ucis în stil mafiot, în Belgia

Răzvan a fost recuperat din canalul din Bruxelles după ce serviciile de urgență din Belgia au fost alertate de o ambarcațiune a Căpităniei portului Bruxelles, că o persoană plutește în canal. Bărbatul avea brațele și picioarele legate cu lanțuri și lacăte și purta un rucsac cu greutăți, potrivit informațiilor oferite de oamenii legii.

După ce a fost scos din apă, cadrele medicale au făcut eforturi uriașe pentru a-i salva viațam înainte ca românul să fie transportat la spital. Starea sa însă era una critică și, din păcate, a decedat la scurt timp după ce a fost internat.

„Un bărbat a fost găsit în viață în canalul de lângă Piața Jules de Trooz din Bruxelles pe 9 aprilie 2024 în jurul orei 9:00. Mâinile și picioarele victimei erau legate cu frânghii galbene și un lacăt. A murit după ce a ajuns la spital”, susțin polițiștii, care au făcut acum publice informațiile la solicitarea Parchetului din Bruxelles.

Bărbatul avea 1.83 înălțime, o construcție normală și părul lung și castaniu. Când a fost găsit de oamenii legii, era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de denim albastru deschis marca F&F, o geacă albastră și albă marca Sheltersuit și pantofi sport tricolori (albastru, portocaliu și alb). Polițiștii cred că ar putea fi Răzvan Sebastian Marinica, scrie observatornews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303