REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Crimă în zi de sărbătoare, la stână: Ucigașul a băut cu colegul său, dar nu știe de ce l-a ucis

Crimă în zi de sărbătoare, la stână: Ucigașul a băut cu colegul său, dar nu știe de ce l-a ucis

Virgil STOIAN 25 decembrie 2023 | 14:12 2270

O crimă oribilă a avut loc astăzi, chiar în ziua de Crăciun. Un bărbat de 49 de ani din municipiul Satu Mare a fost omorât în bătaie de un tânăr de 25 de ani. Cei doi erau ciobani la o fermă, iar totul a avut loc după o discuție în contradictoriu.

Crima in zi de sarbatoare, la stana: Ucigasul a baut cu colegul sau, dar nu stie de ce l-a ucisfoto cu rol ilustrativ

Apelul la 112 a fost făcut chiar de către autor, de către bărbatul de 25 de ani din județul Iași.

Practic, după ce a discutat în contradictoriu cu bărbatul de 49 de ani din Satu Mare, la locul de muncă, cei doi s-au bătut.

În cele din urmă, bărbatul din Satu Mare, de 49 de ani, a murit. Echipajele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.

Astfel, imediat la fața locului au venit și un procuror criminalist, dar și un medic legist care a constatat decesul, iar suspectul a fost reținut pentru 24 de ore.

În această după-amiază, procurorii sătmăreni îl vor prezenta pe suspect în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile.

Deocamdată, agresorul nu le-a spus polițiștilor exact motivul de la care a început respectivul scandal. El a precizat doar faptul că ambii au consumat băuturi alcoolice azi-noapte, în ajun de Crăciun, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Удобный сервис с объявлениями квартир в новостройках Ташкента с готовым ремонтом, в ипотеку, рассрочку, аренда или продажа с актуальными ценами. Теперь вы точно знаете сервис в котором можно купить квартиру в Ташкенте, купить недвижимость в Ташкенте, продажа квартир, куплю-продам жилье недорого, цены. Найдите любую недвижимость по Узбекистану. Занимайтесь недвижимостью не выходя из дома. Выбирайте лучшее. Ведущий поисковик недвижимость в Ташкенте.
0
0
in urma cu multi ani crima oribila facuta de tradatorii tarii tot in tr o zi de craciun a blestemat poporul carea a suferit si va suferii toate nenorocirile ce se abat chiar si asupra oamenilor nevinovati cei vinovati au platit si vor platii urmasi de urmasii lor
1
1
Verificați și fratii Bucăluță din sat Piatra/com M Kogălniceanu / Jud Constanta, acești patroni ai satului peste oameni si pamânturi. Acești doi pitici infractori fac legea acolo. Le “mor” ciobanii subit lor. Atenție și la fraude cu fonduri europene.
5
0
pe unul din primele locuri in europa si in lume la consumul de alcool la distanta imensa de alte tari de glob; europa si america de nord consuma cam 75 - 80% din alcoolul din lume dar au cam 12% din populatia lumii; intr-o statistica recenta barbatii din romania si femeile din ucraina erau pe locul 1 mondial
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510