REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Crimă îngrozitoare: Bărbat găsit cu trei cuțite înfipte în corp

Crimă îngrozitoare: Bărbat găsit cu trei cuțite înfipte în corp

Andreea Vlaicu 9 februarie 2024 | 10:01 813

Deces învăluit în mister la Baia Mare. Atenție, urmează informații cu puternic impact emoțional! Un bărbat de 61 de ani a fost găsit mort în propria locuintă cu trei cuțite înfipte în corp. 

Crima ingrozitoare: Barbat gasit cu trei cutite infipte in corpCrimă

Pentru că nu l-au mai văzut de câteva zile, vecinii au decis să alerteze poliția. Un echipaj s-a prezentat de urgență la fața locului, unde au avut parte de un șoc. Bărbatul era mort, iar în corp avea înfipte 3 cuțite, în zona gâtului și abdomenului. Trupul a fost transportat la morgă pentru necropsie. Oamenii legii au precizat că nu există semne care să indice că ușa de la intrare ar fi fost forțată. Anchetatorii efectuează acum cercetări pentru a stabilit exact ce s-a întâmplat. 

„În data de 6 februarie, la ora 15.15, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că, într-un apartament situat pe strada Victoriei din municipiu, se află o persoană decedată.

Trupul neînsuflețit a fost identificat ca fiind al unui bărbat de 61 de ani, din Baia Mare. Acesta a fost transportat la morga Spitalului Județean Baia Mare în vederea efectuării necropsiei. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, arată reprezentanții IPJ Maramureș, conform realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din culpa?! Acolo e clar vorba de cel putin doi criminali si probabil de un soi de razbunare ,ceva inspirat din filmele cu mafioti. Chiar daca par absurd,cred ca societatea a regresat in asa hal,incat pentru macar cincizeci de ani ar trebui reintrodusa pedeapsa cu moartea pentru genul asta de infractiuni si pentru traficul de persoane si droguri. Infractorii periculosi efectiv nu au retineri.
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510