REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° ConstanÈ›a Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.2° ConstanÈ›a Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Crimă odioasă în Buzău! O tânără mamă a fost ucisă de soț chiar în fața copilului

Crimă odioasă în Buzău! O tânără mamă a fost ucisă de soț chiar în fața copilului

Victor ROTARU 23 iulie 2024 | 14:22 2048

O crimă oribilă a avut loc în Buzău, unde un bărbat È™i-a ucis soÈ›ia, în vârstă de 25 de ani. Copilul lor, de numai 2 ani, a fost martor la crima cu sânge rece.

 Crima odioasa in Buzau! O tanara mama a fost ucisa de sot chiar in fata copilului

O poveste de dragoste s-a încheiat odios într-o localitate din judeÈ›ul Buzău, unde o femeie în vârstă de 25 de ani a fost ucisă chiar de soÈ›ul ei. Bărbatul, cu 10 ani mai mare decât ea a fost răpus de gelozie în momentul în care a auzit că soÈ›ia lui vrea să meargă pe litoral pentru a se angaja în sezonul estival. El a pus mâna pe topor È™i a lovit-o până È™i-a dat ultima suflare, iar apoi i-a aÈ™teptat pe poliÈ›iÈ™ti în curte.

Un bărbat din Buzău și-a ucis soția cu un topor

Crima odioasă a avut loc în satul Dâmbroca din comuna Săgeata. Femeia avea doar 25 de ani, iar soÈ›ul ei era nemulÈ›umit de faptul că aceasta dorea să lucreze la mare în sezonul estival, pentru a-i asigura copilului în vârstă de 2 ani un trai mai bun. Potrivit celor care îi cunoÈ™teau, cei doi aveau certuri frecvente în familie, iar Diana, ar fi cerut ajutorul DGASPC pentru a lua în grijă copilul. Cu toate acestea, erau văzuÈ›i împreună în public. În urmă cu o lună, ei s-au afiÈ™at pe reÈ›elele de socializare, postând poze de la un eveniment.

În urma unei discuÈ›ii aprinse pe tema muncii de pe litoral, bărbatul în vârstă de 35 de ani ar fi pus mâna pe un topor È™i ar fi lovit-o pe femeie în zona gâtului. Martor la crima cu sânge rece a fost chiar copilul celor doi, în vârstă de 2 ani. Vecinii au auzit È›ipetele femeii È™i au chemat poliÈ›ia imediat, dar din păcate, a fost prea târziu. Acum, bărbatul se află în arest preventiv, fiind acuzat de omor calificat.

El riscă ani grei de închisoare È™i chiar detenÈ›ia pe viață, È›inând cont de gravitatea faptelor comise cu sânge rece chiar în faÈ›a copilului lor minor, potrivit romaniatv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Plictisitor
3
5

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365