REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Crimă șocantă! Cadavrul unei femei a fost găsit într-un geamantan

Crimă șocantă! Cadavrul unei femei a fost găsit într-un geamantan

Victor ROTARU 11 iunie 2024 | 11:02 3832

Cadavrul unei femei a fost găsit într-o remorcă, în parcarea unui bloc din Oradea, iar o altă femeie a fost găsită în același loc, cu multiple leziuni, dar încă în viața. Polițiștii și criminaliștii sunt pe teren și fac anchete, prefigurându-se cazul unei crime. Există suspiciunea că cele două femei au fost victime ale proxeneților.

Crima socanta! Cadavrul unei femei a fost gasit intr-un geamantanImagini de la locul unde a fost găsit geamantanul

Cadavrul a fost găsit marți dimineață într-un geamantan aflat într-o remorcă din parcarea unui cartier de blocuri noi din Oradea. Cadavrul a fost ridicat și dus la Medicină Legală. Zona a fost izolată de polițiștii, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje ale oamenilor legii, criminaliști și procuror.

Polițiștii discută cu locatarii din acest cartier pentru a afla informații despre ceea ce s-a întâmplat și au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere de la aceste blocuri, însă, din păcate, puține dintre ele au vizibilitate până în parcare.

Potrivit anchetatorilor, o altă femeie - legată de acest incident - a fost găsită în aceeași zonă cu multiple leziuni. Aceasta a fost dusă de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, va fi și ea examinată de un medic legist, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
comunei Şuţeşti din judeţul Brăila, Costică Dobre, condamnat definitiv pentru proxenetism, a fost reales în funcție asta e tara in care traim in 2024
19
0
tara in care cazurile de trafic de persoane - care e de fapt sclavie moderna, disparitii de fete minore sau nu si prostituie care a ingrozit occidentul se pot numara cu zecile sau sutele de mii de peste 30 de ani si nici un parlament, guvern sau presedinte macar nu au recunoscut public ca astea sunt niste probleme de o gravitate extrem de mare si lupta contra lor ar trebui sa fie una din prioritati rusine
17
0
dacă politicul se hrănește din banii produși de proxeneți, întotdeauna pedepsele or sa fie mai mult decât blânde
16
0
Proxenetismul nu este pedepsit asa cum ar trebui. Infractiunea prin care se distrug vieti,destine definitiv, este pedepsita extraordinar de bland,lucru ce incurajeaza inmultirea si agresivitatea proxenetilor.
32
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510