REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Criminala de la Mangalia a ajuns în fața judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă. Video

Criminala de la Mangalia a ajuns în fața judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă. Video

Mirela PASCAL 7 august 2023 | 13:55 9228

Tânăra de 18 ani care și-a omorât prietena într-o cameră de hotel din Saturn a ajuns în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă. Precizăm că suspecta a fost reținută de procurori încă de aseară.

Criminala de la Mangalia a ajuns in fata judecatorilor, cu propunere de arestare preventiva. Video

Suspecta a intrat în sala de judecată în jurul orei 14.00, iar ședința a durat aproximativ jumătate de oră. La ieșire, criminala părea abătută, semn că a început să conștientizeze gravitatea situației.

Noi detalii ies la iveală

Mai punctăm faptul că suspecta și-a recunoscut vina și a povestit detalii cu privire la crimă. Iată că  noi detalii ies la iveală din anchetă. Deși, inițial, tânăra care a recurs la gestul șocant a precizat că a omorât-o pe prietena sa, pentru că s-ar fi săturat să minte pentru ea și să-i acopere infidelitățile, în realitate lucrurile stau exact pe dos. Victima ar fi fost cea care îi acoperea suspectei infidelitățile și, pentru că a refuzat să mai facă acest lucru, a fost omorâtă.

Video:

 

Reamintim faptul că duminică dimineață, 6 august a.c., un pescar din Mangalia a găsit trupul fără viaţă al unei fete sub o bancă dintr-un parc din Mangalia. Iniţial, se credea că victima este minoră, în jur de 12 ani însă, ulterior, oamenii legii au făcut lumină și au stabilit că fata avea 18 ani și este din Vaslui.Ulterior, unul din martori a oferit detalii despre descoperirea macabră. "Mergeam la pescuit, pe întuneric, 5:15 era ceasul. Ea era sub bancă, pusă acolo ghemuită. Am crezut că e un câine şi când am pus mâna, am văzut că e o persoană fizică. Nu mai respira, avea până în 15 ani. Era mutilată, nu i se cunoştea faţa. Am avut un şoc foarte mare. A fost adusă aici cred", a spus pescarul care a găsit cadavrul tinerei duminică dimineaţa.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Criminala are profil de narcisistă psihopată: invidioasă, mincinoasă patologică, lipsită de empatie, disprețuitoare cu ceilalți, autoinfatuare (sentiment de superioritate), sexualitate exacerbată, urzitoare de planuri de tot felul, (denigratoare, criminale), violentă, rea până la cruzime, proiectând asupra victimei propriile defecte. Este regretabil că în r*mânia nu se face educație psihologică de la cele mai fragede vârste. Dacă ai putea recunoaște un psihopat sau un narcisist de la primele semne de manifestare, ai putea fi in gardă.
1
0
Săracul taximetrist va primi probabil o poreclă acum ,,mortul” sau „geamantan”
2
0
Pana la implinirea varstei de 40 de ani domnisoara va fi libera ! Probabil se va casatori , va avea si copii....
5
0
Frica si adrenalina iti dau puteri nebanuite , si mai era si fata de la tara ...obisnuita cu munca grea. A carat-o cu un troler , ce era asa greu...a urcat si coborat valiza din taxi cu ajutorul soferului , omul habar nu avea ce contine !
5
0
A omorat-o si a carat-o cu geamantanul din hotel? Fatuca asta ? Nu cred o iota! Cred ca a recunoscut tot sa nu fie si ea omorata.
6
3
parca erau 18 neimpliniti am impresia ca in instanta atarna greu cf legii; tv: prietene din copilarie erau in conflict de mai mult timp, victima intentiona sa plece acasa numai sau si din acest motiv
1
1
Frederick .ca e singura a omorat SI a carat un geamantan cu cel putin 40kg?
8
3
WASLUI city....focarul boschetarilor,golanilor...și a celor care MUNCA ESTE PENTRU UTILAJE !
7
5
Crima pentru bani, din saracie. Bai politicieni incompetenti uite la asta se ajunge cand incarcati poporul cu taxe si il inraiti. Avea datorie la aia mica presupun. Oamenii vad ca furati cu legea in mana si dispera ca nu avem ce manca
9
14
VASLUI....VASLUI....VASLUI
11
14

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166