REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Criminalii de la Padina au fost primiți acasă cu fast. Au fost plasați în arest la domiciliu

Criminalii de la Padina au fost primiți acasă cu fast. Au fost plasați în arest la domiciliu

Andreea VLAICU 14 mai 2024 | 12:29 2089

Primire sfidătoare pentru cei trei criminali care au ucis un om la o petrecere, în Padina. Mama acestora, vrăjitoarea Sidonia, și rudele lor i-au așteptat pe aceștia cu fast, cu muzică și cu șampanie.           

Criminalii de la Padina au fost primiti acasa cu fast. Au fost plasati in arest la domiciliuprimirea cu fast a criminalilor

Frații criminali au fost plasați în arest la domiciliu, în urma deciziei luate de judecători, iar imaginile revoltătoare cu primirea fastuoasă au fost postate pe internet. 

„Admite contestațiile formulate de inculpații Marin Laurenţiu, Marin Louis-Justin, şi Marin George-Armando, împotriva încheierii din data de 30 aprilie 2024 pronunţată de judecătorul de drepturi si libertăți din cadrul Tribunalului Dâmboviţa şi în consecinţă; Desfiinţează in parte încheierea contestată, şi înlocuiește măsura arestării preventive luata fata de inculpații Marin Laurențiu, Marin Louis Justin si Marin George Armando cu măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 29 de zile începând de la 13 mai 2024 până la 10 iunie 2024 inclusiv”, a fost decizia pronunțată luni, 13 mai 2024, de magistrații Curţii de Apel Ploieşti.

        

De cine au fost întâmpinați cei trei criminali

Fiii vrăjitoarei Sidonia au fost așteptați la porțile închisorii chiar de unul dintre frații lui Emi Pian, Laurențiu Duduianu, zis Ciprian Pian. Interlopul a filmat venirea celor trei frați și le-a urat mulți ani în libertate. 

Criminalii de la Padina au fost primiti acasa cu fast. Au fost plasati in arest la domiciliupoză la ieșirea din închisoare

După decizia controversată luată de Curtea de Apel Ploiești, cei trei frați Marin, membri ai lumii interlope și acuzați de uciderea unui bărbat într-un hotel din Padina, au fost eliberați din arestul preventiv și plasați în arest la domiciliu. Această hotărâre a stârnit reacții puternice în rândul opiniei publice, iar întoarcerea lor acasă nu a fost lipsită de controverse.

Evenimentul a fost sărbătorit cu fast și entuziasm de către familie și a fost transmis live pe platforma de socializare TikTok, unde s-au adunat rapid sute de like-uri. Frații Marin au fost așteptați cu inima deschisă, iar mașina care i-a adus acasă a fost stropită cu șampanie din toate direcțiile, marcând astfel momentul întoarcerii lor, potrivit realitatea.net

   

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ar trebui starpite, nu eliberate.
0
0
Primire fastuoasa pentru niste scursuri ale societatii , criminali ordinari pe care (in)justitia romana pur si simplu trece cu vederea !!!!! De ce ??????? De ce i-ati mai tinut in arest daca s-a dovedit ca sunt ..... culmea ....NEVINOVATI !!!!! Atunci sa dea in judecata pe cei care i-au arestat pe nedrept . VAI SI AMAR DE JUSTITIE SI DE aceasta tarisoara amarata !!!!!!
0
0
pentru toti garoii, . . . . . . sapuunnn !!!
7
0
In arest !!
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510