REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Criminalii omului de afaceri din Sibiu au fost identificați

Criminalii omului de afaceri din Sibiu au fost identificați

Mariana MURAT 16 noiembrie 2023 | 13:14 5350

De la o ora la altă apar tot mai multe informații despre crima în care a fost implicat Adrian Kreiner, omul de afacaeri din Sibiu care a fost găsit decedat chiar în propria casă. În urmă cu puțin timp, anchetatorii au descoperit cine i-a descoperit  pe cei trei indivizi care l-au bătut de omul de afaceri, Adrian Kreiner, până l-au ucis.

Criminalii omului de afaceri din Sibiu au fost identificati Primele imagini cu presupușii criminali 

În acest fel, potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de Antena 3 CNN, s-a aflat că Ilie Sitaru, bărbatul care a fost reținut ieri de polițiști, ar fi fost chiar cel care i-a descoperit pe cei trei în acest caz.

Mai mult decât atât, oamenii legi încearcă acum să afle acum la comanda cui ar fi făcut acest lucru, asta pentru că, în urma declarațiilor, nu reiese că acesta ar fi avut vreo legătură cu victima. În acest fel, se pare că Ilie Sitaru ar fi fost cel care le-a dat pontul, dar și cel care l-ar fi ajutat pe unul dintre atacatori să fugă din România la scurt timp după ce a avut loc omorul.

Unul dintre ei a părăsit deja țara

Totodată, din primele informații, criminalul care a fugit din țară ar fi plecat spre Germania, asta după ce, în trecut, criminalul ar fi locuit în Belgia, loc în care ar fi dat mai multe spargeri.

Ei bine, există informații potrivit cărora și ceilalți doi atacatori au părăsit țara, însă, până în aceste momente, nu există încă dovezi în acest sens, conform spynews.ro.

Reamintim că omul de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner a murit, după ce a fost bătut cu sălbăticie şi jefuit în propria casă. Apropiaţii cred că atacul a fost unul mafiot, din răzbunare, mascat într-un jaf. Partenerul lui de afaceri spune că Adrian Kreiner primise mai multe ameninţări cu moartea în decursul timpului, dar nu le a luat în serios. Agresorii i-ar fi filat vila câteva zile dintr-o casă de vizavi.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
poa sa plece oriunde ca ii aduce inapoi. abia asteapta astia de la justitie niste papagali ca astia, ca sa ii aduca si sa isi faca campanie electorala. ca pe fisu lui gino iorgulescu inca nu au reusit si nici pe sebastian ghita. asa ca o sa ii aduca pe handicapatii astia, care nu au pilele la ailalti 2
13
1
Pai daca au plecat dintara imediat dupa crima si inca nu erau identificati, cum sa ii opreasca la vama? Gandeste!
6
0
Mari p****i criminalii astia 3. Au omorat un om degeaba, ca nici ceasurile nu pot sa le vanda. nenorocitii dracului. Iar daca a fost pont, o sa il toarne pe ala care le-a dat comanda. Cat de p***t sa fii sa faci asa ceva in ziua de azi, cand orice ca, bloc, benzinarie, alee, bulevard, etc are camere de luat vederi si sa crezi ca o sa scapi??? Sper sa s**a p**a pt toata viata in puscarie nenorocitii astia!
11
0
la noi totul e de domeniul absurdului, controalele la aeroport , in vami se fac la vrajeala! controlorii sunt cu ochii ,gandul si mainile numai la spaga! in cazuri de crime , furturi etc. se pot oprii infractorii ca doar nu ies inafara cu...metroul!
9
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016