REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
33.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Criminalul care a îngrozit o țară întreagă după ce și-a ucis prietenul cu o drujbă, găsit de polițiști. Video!

Criminalul care a îngrozit o țară întreagă după ce și-a ucis prietenul cu o drujbă, găsit de polițiști. Video!

Valentina CAMARA 26 decembrie 2022 | 20:17 14783

Crima s-a petrecut în noaptea de Ajun, chiar în casa victimei în vârstă de 57 de ani. Criminalul ar fi venit la petrecerea vecinului, împreună cu un prieten. După mai multe pahare, aceștia ar fi început să se certe din cauza banilor. Târziu în noapte, ucigașul a rămas singur cu victima, iar distracția s-a transformat într-o crimă odioasă.

"Am ramas marcati, nu am crezut asa ceva sa se intample. Am 45 de ani, dar asa crima nu am vazut. S-a mai intamplat, dar noaptea sa-l macelareasca cu drujba", spune o vecina.

Tânărul de 25 de ani a fugit de la fața locului, iar vecinii au găsit victima într-o baltă de sânge abia a doua zi dimineața.

Între timp, anchetatorii au găsit arma crimei abandonată, iar acest indiciu i-au condus pe mai multe piste.

"Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările au fost preluate în anchetă proprie de către procurorul criminalist, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat", a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Potrivit apropiaților, individul ar fi cunoscut cu probleme psihice, la fel ca mama lui. Mai mult decât atât, în trecut, acesta ar fi violat o bătrână. Bărbatul ar fi fost chiar internat o scurtă perioadă de timp, ulterior fiind externat cu tratament la domiciliu, potrivit realitatea.net .

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
supravegherea costa, banii trebuesc in parlament, guvern, magistratura ca se omoara intre ei betivanii nu i problem , iar daca se mai face cate o ...abatere e binevenita si asteptata in presa si justitie, au ...activitate la ...pensionarea repede si modesta!
2
1
Cre' ca o fi spus ceva bătrânul!
6
4
trebuia supravegheat daca isi ia tratamentul si este capabil de comportament cat de cat normal pentru unul ca el si inchis in caz contrar - dar asta costa bani si guvernul caruia nu-i pasa de vietile cetatenilor spune ca nu are asa ca cine stie cati bolnavi psihic sunt liberi, au probleme cu boala sau nu-si iau tratamentul si sunt gata sa omoare din nou
13
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436