REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Criminalul de la Brăila, filmat în curte înainte să își ucidă iubita

Criminalul de la Brăila, filmat în curte înainte să își ucidă iubita

A.F. 13 iunie 2024 | 19:50 1121

Atacul recidivistului de la Brăila care şi-a ucis iubita a fost surprins de camerele de supraveghere montate în curtea locuinţei. O crimă anunţată. La fel cum a fost şi asasinarea Alexandrei Măceşanu la Caracal.

Criminalul de la Braila, filmat in curte inainte sa isi ucida iubita

Şi la fel ca şi în acel caz, pe brăileanca Rădiţa Dumitraşcu nu a salvat-o nimeni. Deşi femeia apucase să sune la 112 ca să ceară ajutorul poliţiei, oamenii legii au stat la poartă. 

Filmul tragediei din Brăila

Pe data de 10 iunie, ora 12 şi 31 de minute, Rădiţa Dumitraşcu era baricadată în casă şi suna la 112. Cerea cu disperare să fie salvată.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate în curtea locuinţei se observă că bărbatul cu care urma să se căsătorească, Dumitru Lalu, era nervos şi hotărât să o ucidă. A încercat să intre pe una dintre uşile locuinţei, dar cel mai probabil femeia opunea rezistenţă din interior.

Afară, la uşă, Dumitru Lalu a apucat apoi un cuţit şi a intrat pe o altă uşă, arată imaginile.

În casă a urmat o luptă corp la corp în care bărbatul şi-a atacat iubita cu cuţitul. La necropsie, medicii legişti au găsit pe trupul femeii mai multe lovituri, escoriaţii şi tăieturi.

Rădiţa a încercat să se apere şi a apucat la un moment dat lama cuţitului, însă bărbatul era mult mai puternic.

Două lovituri au fost mortale, spun medicii. Una dintre ele, în spate, care i-a secţionat artera pulomonară. Apoi, cu acelaşi cuţit, Dumitru Lalu s-a sinucis. 

Criminalul de la Braila, filmat in curte inainte sa isi ucida iubitaRădiţa Dumitraşcu

Bărbatul și-a înjunghiat și fosta soție

În februarie 2017, cealaltă victimă a lui Lalu a scăpat cu fuga, iar bărbatul a fost prins, arestat şi condamnat. Eliberat condiţionat în 2022, Lalu era teoretic supravegheat de Serviciul de Probaţiune Bucureşti până pe 14.08.2025.

Avea mai multe obligaţii, dar şi statul era obligat să-l monitorizeze.

Rădiţa Dumitraşcu avea 44 de ani.

Pe camerele de supraveghere din comună, Dumitru Lalu a fost surprins cu două ore înainte de crimă. S-a dus la barul din comună şi, agitat, a băut bere în faţa localului. Apoi s-a dus acasă.

Vecinii spun că femeia i-ar fi cerut să plece. Voia să încheie relaţia. Bărbatul nu avea de muncă, era alcoolic şi îşi ieşea repede din fire, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acuzam politistii că nu isi fac datoria însă uitam ca cei responsabili morali sunt magistratii care iau masuri blande impotriva criminalilor . Vecinii sunt acuzati ca nu au anuntat politia. Cel care face acest lucru era chemat ca martor ,criminalul ia o pedepsă blanda,iar după eliberare vecinii trăiesc o viata de cosmar . Cine il apara pe martor dupa ce depune marturie ?.Nu autoritatile ci doar norocul sa nu fie batut sau injunghiat de criminal. In vremurile "odioase" în fiecare cartier era un sectorist,un militian mai in vârsta cu o vastă experiență care era capabil să gestioneze majoritatea conflictelor din zona doar prin prezenta sa si discutiile cu cei predispuși la violente si acte antisociale fara amenzi sau alte masuri. Acum vine echipajul pentru un lucru banal te incadreaza la tulburarea ordinii publicii,amenda si la revedere,iar cel poate vinovat se va razbuna pe cei care l-au turnat,iar actele de violenta continua.
1
0
Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos --->> da.gd/rumarktik
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016