REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Criminalul femeii incendiate din Capitală a fost prins, era nepotul victimei

Criminalul femeii incendiate din Capitală a fost prins, era nepotul victimei

Mariana MURAT 6 noiembrie 2023 | 13:15 2756

Femeia incendiată în scara unui bloc din Sectorul 6 a avut un conflict verbal care a degenerat într-o agresiune fizică cu un bărbat, presupusul autor al crimei, a declarat luni un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Criminalul a fost prins și se presupune că Alexandru Ionuț Popa este nepotul victimei.

Criminalul femeii incendiate din Capitala a fost prins, era nepotul victimeiAlexandru Ionuț Popa- nepotul victimei

Potrivit sursei criminalul a fost prins, și precizează că acesta era un nepot al femeii. Individul a fost prins de polițiștii Secției 25 la câteva ore după incident. Reamintim faptul că o femeie a fost incendiată, în această dimineață, de un bărbat, pe strada Nicolae Oncescu din Capitală. În ciuda tuturor eforturilor medicilor sosiți la fața locului, femeia a murit.

Femeia incendiată a decedat în urma arsurilor provocate de incendiu. Șocant este faptul că victima și-a anunțat cumva sfârșitul, depunând cel puțin o plângere la Secția 20 de Poliție în trecut, în care reclama faptul că acest bărbat, agresorul, care era chiar vecinul său de bloc, o hărțuiește în mod sistematic și că se simte în pericol. Bărbatul nici măcar nu fusese audiat de către polițiști în legătură cu cele reclamate de femeie. Abia astăzi bărbatul urma să meargă la poliție să dea declarații, însă, în momentul în care s-a întâlnit în această dimineață, pe scara blocului, cu vecina sa, și-a amintit că aceasta a făcut plângere împotriva sa, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc. Cei de la ambulanță au ajuns în scurtă vreme la fața locului, însă, din nefericire, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața femeii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nou poliția ce nu și a făcut treaba.Ar trebui anchetați acei milițieni ca părtași la crimă. Dacă și făceau treaba,femeia poate mai era în viață. Cică te apară poliția. Ha,ha,ce glumă proastă.
1
0
Cum sa ti omori ma familia ???
3
1
Sa faca puscarie pe viat
4
0
Un nenorocit
4
0
Merita pe viata
4
0
Ne mai mira încă un om mort din cauza sistemului lent de intervenție in general și mai ales in cel domestic familial unde săi și se vor mai întâmpla multe nenorociri ei zic ca nu liber întâmpla și lor dar viața este lunga și roata se întoarce
6
0
Și el merita același tratament
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510