REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.7° Constanța Mie., 24 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6800
24.7° Constanța Miercuri, 24 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6800
 

Criminalul în serie din anii '90, care a ucis 4 copii, a ajuns din nou la închisoare, pentru abuz sexual

Criminalul în serie din anii '90, care a ucis 4 copii, a ajuns din nou la închisoare, pentru abuz sexual

A.F. 24 iulie 2024 | 19:24 1105

Petrică Ciucă, criminalul în serie din anii 90, care a ucis 4 copii, a ajuns din nou la închisoare. El fusese eliberat după doar 16 ani de la condamnare. De ce este acuzat acum?

Criminalul in serie din anii '90, care a ucis 4 copii, a ajuns din nou la inchisoare, pentru abuz sexualPetrică Ciucă

În 2019, Petrică Ciucă, unul dintre cei mai diabolici criminali în serie din România, era eliberat din închisoare. Petrecuse după gratii doar 16 ani, deși a ucis și violat 4 copii.

Ajuns în prezent la vârsta de 46 de ani, Petrică Ciucă este autorul unor crime care au șocat întreaga țară în anii 90. Individul din Galați a ucis şi violat patru copii. În prezent, acesta era căutat pentru furt şi abuz sexual, fapte comise în Galați şi Timișoara.

Cum Ciucă se sustrăgea anchetei, acesta era căutat de oamenii legii. La începutul anului, în ianuarie 2024, Judecătoria Timișoara i-a emis mandat de arestare preventivă în lipsă și a fost dat în urmărire generală pe site-ul IGPR.

Recent, cazul pedofilului ucigaș, eliberat din penitenciar acum 5 ani și suspectat de comiterea unor noi fapte pe teritoriul României, a fost din nou mediatizat. În noaptea de marți spre miercuri, bărbatul a fost identificat și reținut.

Petrică Ciucă a fost prins în municipiul Galați, notează Viața Liberă. Încă de marți, 23 iulie, polițiștii din orașul de la malul Dunării au cercetat amănunțit locurile aglomerate pentru a afla informații care să ducă la prinderea infractorului deosebit de periculos.

Anchetatorii aveau deja o serie de indicii conform cărora criminalul s-ar putea afla pe raza Secției 4, unde ar fi locuit în ultima vreme fără forme legale. Tot marți, Judecătoria Galați primise o propunere din partea Parchetului de a dispune arestarea lui Petrică Ciucă sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de natură sexuală.

În prezent, individul va fi audiat pentru a i se confirma mandatul emis în lipsă de Judecătoria Timișoara pe 25 ianuarie 2024 pentru furt calificat. De asemenea, el va primi un mandat și din partea judecătorilor gălățeni, care au amânat pronunțarea pentru 25 iulie.

Criminalul in serie din anii '90, care a ucis 4 copii, a ajuns din nou la inchisoare, pentru abuz sexual

Petrică Ciucă, unul dintre cei mai diabolici criminali în serie din România. De ce a fost eliberat mai repede

Născut în comuna Matca din județul Galați, Petrică Ciucă este unul dintre cei mai diabolici criminali români ai ultimului secol. Pe când avea doar 21 de ani, acesta a bătut, violat și ucis patru copii cu vârste cuprinse între 10 și 13 ani.

Avea un mod de acțiune standard. El ademenea copiii în subsolul blocului în care locuia, le dădea să bea alcool, apoi îi viola și îi ucidea. În cazul în care micuții opuneau rezistență, Ciucă îi și agresa.

La acea vreme, anchetele poliției, care au vizat patru morți suspecte, au avut rezultate doar în privința deceselor a două dintre victime. E vorba de 2 băieți de 11, respectiv, 13 ani. Cadavrul unuia dintre ei nu a fost găsit niciodată. Cu toate acestea, criminalul Petrică Ciucă a recunoscut fapta și a povestit în amănunt cum a acționat.

După ani de procese, în 2002, Ciucă a primit o condamnare de 24 de ani de închisoare. A executat doar 16, fiind eliberat în baza recursului compensatoriu. Această lege spune că, la fiecare 5 luni petrecute după gratii, deținuților li se mai scade din pedeapsă o lună. Reducerea se aplică indiferent de fapta pentru care au fost condamnați, că au făcut evaziune, că au furat sau că au ucis, precum Petrică Ciucă, scrie fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dacă îl castrau nu mai erau probleme cu el.Muncit ca la canal 12 ore zilnic.
1
0
S-ar putea crede că am fi învățat cu mult timp în urmă să eliminăm amenințările la adresa societății noastre
2
0
Legi de k*t
2
0
r*mânia țara p***i Dacă era în SUA se elibera după 350 de ani de pușcărie bineînțeles înțeles dacă nu făcea cunostintacu scaunul electric sau injecția letală
6
0
Chiar nu exista nici un barbat in tara asta sa ne scape de acest individ??
5
1
Asta este justitia din Romania si punct.....
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699