REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Criminalul suedez de 16 ani care a fost prins în România a fost extrădat

Criminalul suedez de 16 ani care a fost prins în România a fost extrădat

Andreea CONDURACHE 28 februarie 2024 | 15:16 662

Suedezul de 16 ani care făcea parte dintr-o bandă care comitea omoruri la comandă și era urmărit internaţional pentru omor şi vătămare corporală gravă a fost predat, miercuri, autorităţilor de la Stockholm. Adolescentul a fost prins de polițiști în țara noastră pe 7 februarie și a plecat spre Suedia miercuri din Aeroportul Otopeni.

Criminalul suedez de 16 ani care a fost prins in Romania a fost extradat

Băiatul de 16 ani a fost dat în urmărire internațională în urmă cu două săptămâni a fost prins de poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale – Serviciul Urmăriri, în urma unei operaţiuni ENFAST declanşată la solicitarea autorităţilor judiciare din Suedia la data de 7 februarie 2024.

„Astăzi, 28 februarie, tânărul de 16 ani, cetăţean suedez, urmărit internaţional pentru omor şi vătămare corporală gravă, depistat de poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale – Serviciul Urmăriri, în urma unei operaţiuni ENFAST, a fost predat unei escorte din Suedia”, a transmis, miercuri, IGPR.

„Din cercetări a reieşit că tânărul ar fi parte a unui grup infracţional suedez, care ar avea preocupări în comiterea de omoruri şi atacuri cu bomba. Acestea ar avea legătură cu traficul de droguri în regiunea de Nord a Europei, precum şi în spaţiul internaţional. Totodată, tânărul de 16 ani este cercetat pentru implicarea în angajarea unor criminali care ar lucra pentru una dintre grupările vinovate de comiterea a diferite omoruri la comandă”, a mai transmis sursa citată.

Adolescentul a fost prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, care a dispus măsura preventivă a reţinerii, ulterior, aceasta fiind prezentată instanţei, care a luat măsura arestării preventive, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
boratura islamica.
1
0
Suedez ca și stancutele de la noi din țară care au stat prea mult la soare
1
0
mohamed sau jabar sau ahmet ???
2
0
Individul este de fapt imigrant arab ce a obtinut cetatenie suedeza. Familia lui face trafic de droguri si el a fost internat repetat in centre delicventa juvenita legat de trafic de droguri. Omorurile au fost executate in legatura cu traficul de droguri. Afara cu arabii din EU. Aduc numai probleme si infractiuni.Stop migratiei.
5
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016