REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.5° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
23.5° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Crin Antonescu despre Ciucă: „Am spus bine ar fi să vină generalul, dar generalul n-a venit"

Crin Antonescu despre Ciucă: „Am spus bine ar fi să vină generalul, dar generalul n-a venit"

Andreea VLAICU 28 iulie 2024 | 15:58 1094

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a comentat situația candidaturilor la președinția României și perspectiva formațiunii sale de a câștiga aceste alegeri.

Crin Antonescu despre Ciuca: „Am spus bine ar fi sa vina generalul, dar generalul n-a venit'

"Există a riscul ca Nicolae Ciucă să nu ajungă în turul 2 prezidențial, așa cum există și varianta să câștige (...) Mai marii PNL par a fi niște personalități de o anvergura așa de mare, că nu stau sa fie consiliați de unul ca mine (...) Nu știm candidații. Putem să îi bănuim. Lupta pentru președinție pare un joc de umbre, mai ales din perspectiva planurilor de țară pe care, pesemne, ar trebui sa le propună candidații. Nu știu dacă Ciucă va fi președinte. Am spus bine ar fi sa vina generalul dar generalul n-a venit. Generalul e un lider care are ordine, un proiect și care comunica exact. Deocamdată, așa ceva nu am văzut deci, prin urmare, generalul nu a venit", a spus Antonescu.

Crin Antonescu, discurs acid la adresa propriului partid: "Am pierdut, deja, 20 de ani"

Antonescu a criticat ceea ce el a numit lipsa de conținut a campaniei pentru alegerile europarlamentare. "Eu am fost foarte dezamăgit pentru ca nu am avut o campanie electorala de conținut, adică nu ni s-a spus ce vor face, ce vor susține ce vor apăra candidații la Bruxelles. Dacă în perspectiva alegerilor prezidențiale va fi la fel atunci nu avem campanie. Va fi destul de neplăcut pentru cetățeni ca mine. La PNL, avem în timpul campaniei pentru europarlamentare, promovare făcută d-lui Ciucă. Foarte bine. Dar nu pentru alegeri europarlamentare. Dl. Ciucă e un om foarte cumsecade, (dar) poate anturajul din partid îl strică. Anturajul de 3-4 oameni din partid. Eu sunt nemulțumit, în sensul că partidul trebuie sa propună un proiect de țară, pentru că noi am pierdut, deja, 20 de ani”

Crin Antonescu: "Varianta cu Klaus Iohannis prim-ministru nu este de dorit"

„Nu se poate să vii și să spui că faci o campanie nemaivăzută în istoria literaturii române și cu asta, basta", a punctat fostul președinte PNL.

Antonescu a fost întrebat și în legătură cu posibilitatea ca, după alegeri, Klaus Iohannis să rămână în prim-planul politicii interne, ca prim-ministru. "În România este posibil orice, dar nu văd de dorit acest scenariu", a răspuns el, potrivit antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am pierdut 20 de ani, e bine ca totusi ai marturisit. daca ne spui cum a ajuns iohanis la bucuresti si ce pisica ti-au aratat tie, mai poti vorbi.
0
0
Sincer tu erai mai potrivit, pacat ca ti-au facut golanii cheie, si ai iesit urgent din politica.
1
0
Ciuca nu știe în ce direcție să țină țeava la o pușcă iar voi credeți ca ajunge președinte
6
0
La cita prostie si milogeala e in Romania, are sanse sa ajunga presedinte...ciuca sau ciolacu.
7
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016