REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.5° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
27.5° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Crina Abrudan e piesă! Vedeta a încins litoralul

Crina Abrudan e piesă! Vedeta a încins litoralul

Replica API 27 iulie 2022 | 00:00 2422

Crina Abrudan e piesă la 44 de ani. Vedeta știrilor sportive a încins litoralul la Mamaia, iar imaginile au fost surprinse de paparazzii.

Crina Abrudan

Crina Abrudan se poate mândri cu un corp de invidiat la 44 de ani. Vedeta a fost surprinsă weekend ce tocmai a trecut la Mamaia, acolo unde a făcut furori pe plajă.

Alături de soțul ei, fost prezentatoare a știrilor sportive s-a relaxat la soare, acolo unde a afișat un trup de invidiat. La cei 44 de ani ai săi, Crina Abrudan e piesă și a încins plaja mai ceva ca Soarele.

Crina Abrudan, piesă pe plaja de la Mamaia

Crina Abrudan se poate bucura de un corp de invidiat! Vedeta arată beton, iar fizicul ei a fost imediat remarcat și de turiștii de pe plajă, care nu au ezitat și au întors imediat capul după ea.

Vedeta s-a distras weekendul trecut la mare, alături de soțul ei, iar paparazzi WOWbiz.ro au surprins-o pe plaja de la Mamaia. Fosta știristă a venit pe litoral alături de câinele său, patrupedul făcând și el o baie în mare.

Crina a fost extrem de atentă cu animalul de companie, i-a aruncat de câteva ori minge în apă și s-au bucurat împreună de momentul de relaxare, iar mai apoi cei doi buni prieteni s-au întors la șezlong.

În tot acest timp însă, corpul de zeiță al vedetei a fost imediat remarcat de turiștii așezați pe prosop la malul mării, iar aceștia nu au mai scăpat-o din ochi.

Cum se menține în formă Crina Abrudan

Fosta prezentatoare TV are o siluetă impecabilă și s-a menținut întotdeauna în formă. De-a lungul timpului, multă lume s-a întrebat cum reușește blondina să se mențină în formă și oare ce eforturi face pentru corpul de păpușă, iar anul trecut a fost și elucidat misterul.

Vedeta face foarte mult sport, deși în trecut nu era un fan al activităților fizice. Fosta știristă se bucură și de o moștenire genetică de invidiat, iar prin sport reușește să se mențină în formă și să aibă și o stare fizică bună.

„Am început sa fac sport fără să am de dat jos niște kilograme sau fără să mă nemulțumească foarte mult ceva la corpul meu. Am făcut-o pentru sănătatea corpului și a psihicului. Am început să merg la sală sperând că îmi voi și disciplina puțin programul de somn și de mâncare și poate chiar regimul alimentar pentru că mănânc lucruri care nu sunt sănătoase.

Până acum nu eram fan sport, dar am decis să merg la sală pentru atmosfera foarte energică de la antrenamente, pentru că este distractiv și nu mă plictisesc și pentru că faci tot timpul altceva”, a explicat vedeta, potrivit Spynews.

La ce tip de antrenamente recurge fosta știristă

Corpul de divă cu efort se ține, iar vedeta se pare că știe foarte bine acest lucru. Crina Abrudan a explicat, în trecut, și ce exerciții făcea la sală. Aceasta a recunoscut că la început totul a fost mai dificil, însă a avut ambiție, iar după șase săptămâni deja s-au văzut rezultate.

„Antrenament cu sfori, gantere, benzi, împing sania, arunc mingea medicinală, pedalez pe bicicletă. Nu mă plictisesc deloc și nici nu îmi dau seama când trece ora.

La început a fost destul de dificil să mă acomodez pentru că nu aveam condiție fizică aproape deloc. Fac în curând șase săptămâni și sunt foarte mulțumită de mine. După ce închei programul de opt săptămâni vreau să continui pentru că mă simt extraordinar la antrenament”, a declarat Crina Abrudan în trecut, citează wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
parca nu era voie cu caini pe plaja ?
0
0
tarfetul impinge sania auzi la ea hahahahahah
0
0
Astept sa se sesizeze cineva si sa ii bubuie o amenda pentru cainele pe plaja si in apa.
1
0
crina,cit mai costa urgenta la tine,golit oamenii?
0
0
individa asta pe care o promovati are voie cu cainele in apa ? si asa e plina apa de pishat de la turisti si excremente de la blocurile de "lucs" pentru exclusivisti .
1
0
DOAR ASA MAI AVETI,EVENTUA ,CEVA CITITORI ! POZE CU EMEI IN COSTUM DE BAIE !UN ARTICL SERIOS NU AVETI !VAI DE MAMA LOR SI A VOASTRA !
0
0
Ce-i frumos ii place si lui D-zeu !
0
0
Iar ati inceput sa le faceti reclama babelor doar pentru ca au nume,pai oricine intra intrun liceu aduce 20 de fete mult peste tipa asta,asha in viteza fara sa stea sa aleaga.
2
0
amenda si munca in folosul comunitatii in azil de batrini
0
0
daca ar fi muncit nu ar fi avut timp de sala .alt articol pentru labagii.De-a lungul timpului, multa lume s-a intrebat cum reuseste blondina sa se mentina in forma si oare ce eforturi face pentru corpul de papusa, iar anul trecut a fost si elucidat misterul.
1
0
Ahahaha, ce piesa. Daca iti plac fundurile de baietei, poate.
0
0
Cind o freci toata ziua si cistigi din alupigus,ai timp de sala.copiii crescuti de bone,masa coarda.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513