Cris-Tim investeşte peste 4 milioane euro în securizarea alimentară a produselor
Cris-Tim investeşte peste 4 milioane euro în securizarea alimentară a produselor
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestCompania Cris-Tim a investit peste 4 milioane euro în achiziţionarea tehnologiei de procesare prin înaltă presiune, unică în România şi care reprezintă un sistem de protecţie alimentară de ultimă generaţie care asigură o calitate crescută a produselor şi păstrarea prospeţimii un timp mai îndelungat.
"Această tehnologie este un proces inovator în industria alimentară, în care, prin scufundarea în apă rece a unui produs deja ambalat şi etichetat, timp de 8 minute, la o presiune de 6.000 de bari - de 9.000 de ori mai mare faţă de presiunea atmosferică - se asigură distrugerea majorităţii bacteriilor, fără afectarea celulei de carne şi fără modificarea valorii nutritive şi a proprietăţilor organoleptice ale produsului", a declarat preşedintele grupului Cris-Tim, Radu Timiş.
Sumele alocate de Cris-Tim în ultimii trei ani pentru investiţii în tehnologie se ridică la aproape 24 milioane de euro.
Pentru 2012, grupul de firme Cris-Tim estimează o creştere cu 30% a cifrei de afaceri. În prezent, Cris-Tim exportă în 16 ţări 13% din producţie, dar până la sfârşitul lui 2012 se estimează o creştere a exporturilor la 25%-30% din producţie.
sursa: newsin.ro
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News