REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cristi Danileț tună și fulger din cauza Ordonanței lui Toader: 'Modificările la legea statutului magistraților au fost publicate acum dimineața'

Cristi Danileț tună și fulger din cauza Ordonanței lui Toader: 'Modificările la legea statutului magistraților au fost publicate acum dimineața'

Replica API 16 octombrie 2018 | 00:24 408

Judecătorul Cristi Danileț se arată revoltat din cauză că modificările la legea statutului magistraților au fost publicate luni dimineață.

„Modificările la legea statutului magistraților au fost publicate acum dimineața. Sunt curios daca tot azi se va publica OUG de modificare a modificărilor...#calanoilanimenea”, scrie Danileț pe Facebook.

Guvernul va aproba o ordonanţă de urgenţă care va pune în acord legile justiţiei cu recomandările Comisiei de la Veneţia, a anunţat, luni, premierul Viorica Dăncilă.

"Această soluție a fost discutată în cadrul întâlnirii ministrului Justiției cu reprezentanții Comisiei de la Veneția cât și în întrevederea avută cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. După cum știți cele trei legi ale justiției au fost modificate de Parlament, iar modificările au fost validate de CCR", a declarat Viorica Dăncilă, în debutul ședinței de Guvern.

Premierul a precizat că ordonanța de urgență corelează anumite prevederi pentru o mai bună practică în domeniul judiciar.

"Ceea ce adoptăm astăzi în Guvern reprezintă o armonizare a prevederilor legilor pentu a asigura o mai bună practică a actului de justiției. Justiția trebuie să fie o garanție a apărării drepturilor românilor, iar abuzurile în înfăptuirea actului de justiție nu sunt și nu vor fi tolerate", a completat liderul de la Palatul Victoria, scrie stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum, cu legile justitiei facute de nicolicea, ciordache si menestrelul justitiei si-al lui dracnea, tontonel toader, face ca DNA sa ramana ca o coaja de nuca, miezul l-au papat HOTII. Cu legile astea cine mai lupta impotriva coruptiei! P-ulea se mai atinge acum de HOTI. Ne jefuiesc si ne rad in nas, ptr. ca, chiar suntem prostii prostilor cand stam asa nepasatori ca la o piesa de teatru. Proasta.
0
0
Pentru obedienta si sluj in favoarea psd si-al lui conducator, liviu dracnea, guvernul docil psd al veoricai, odata cu legile justitiei care-I scapa de Lege si de puscarie pe dracnea si alti hoti de teapa lui date prin OUG de catre alt lingau psd, menestrelul justitiei tontonel toader, il categoriseste pe adormitul poporului victor ciorbea cu o pensie speciala
3
0
ii recomand domnului pres si sluga, omul care asculta de un puscarias, sa-si evalueze mai intai ficiorul care nu poate accesa, in urma unui examen, un post- si la tara cred ca a fost plantat de tati precum tati de puscarias. Legat de somitatea Tudorel, in care initial am crezut- acum ma indoiesc- banul, luxul, plimbarile in lume i-au largit orizontul, banii- si nu banii ci numarul lor l-au dezumanizat. Dle de ce nu esti capabil sa dai crezare valorilor, adevaratelor valori ci nu nulitatilor pe care le puteti manipula?
3
0
CAINELE LUI BASICA!
2
3
Mai Danilet nu te mai datea si tu Rotund,cand erai la CSM nici tu nu bagai lumea in seama,acuma toti sunteti cei mai mari Juristi ai neamului sa dati indicati.Ai verificat de curiozitate sezizarile mele la CSM si Mafioata de O.Sch.H.C.Andreia,de unde a atereizat sefa Corpului de control a Justitiei,se controleaza pe dansa de magarile ascunse.Voi ne credti o natiune de Prosti.
4
3
nu iti este rusine sa latri , tu care vrei sa ne droghezi copiii ?
3
3
si? trebuiau publicate asa, mai pe dupa-amiaza?
1
3
Justitia nu este justitie in Romania.
7
3
vezi sa n-o iei la poponetz
9
5
Vine iarna, Decembrie Targoviste, elicopteru, toarasi, toarasi, alo, alo !
4
2
Si care e problema, ce nu-ti convine Cristi.
8
5
suge o in gura
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510