REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cristian Chiață, fiu de bogătaș, îndrăgostit de Beatrice, nepoata Anastasiei Lazariuc

Cristian Chiață, fiu de bogătaș, îndrăgostit de Beatrice, nepoata Anastasiei Lazariuc

Replica API 9 iunie 2022 | 00:00 1995

Odată cu sezonul estival se arată la orizont noi cupluri în showbizul autohton, iar cel mai recent este format dintr-o pereche pe cât de incendiară, pe atât de neașteptată. Beatrice, nepoata Anastasiei Lazariuc, se iubește cu Cristian Chiață, fiul unui milionar care deține un super-restaurant în nordul Bucureștiului.

Beatrice este cea mai mare nepoată din familia Lazariuc, tatăl său fiind Andrei, băiatul Anastasiei. Are părul lung, până la mijloc, talia subțire, șoldurile late și un decolteu răvășitor. Apare mereu îmbrăcată la modă, numai cu haine de la cele mai în vogă brand-uri, dar, până recent, apărea mereu singură sau însoțită de prietene. Ei bine, iată că situația s-a schimbat radical.

În urmă cu puțin timp, tânăra s-a sărutat cu patos, mai ceva ca în filmele romantice, cu un „pui” de bogătaș. Cristian Chiață este băiatul și mândria lui Marian Chiață, moștenitorul milioanelor din spatele restaurantului „Voievodal” situat în apropierea lacului Herăstrău, în Băneasa. Nepoata frumoasei Anastasia Lazariuc a făcut abstracție de locul public în care se află și i-a arătat tânărului cât de mult îl iubește, într-o manieră, trebuie să recunoaștem, foarte sexy!

El viitor milionar, ea fată muncitoare! Cu ce se ocupă Beatrice

Beatrice și Cristian abia și-au oficializat relația, dar nu se știe de când se iubesc, de fapt. Deși el este foarte bogat, datorită părinților care au strâns o avere impresionantă, cu siguranță nu acesta este motivul pentru care nepoata Anastasiei Lazariuc l-a ales. Tânăra a avut un vis mare, căci și-a dorit să devină designer.

Deși e foarte tânără, e și foarte pricepută și a ajuns să își îndeplinească visul chiar și așa, de la o vârstă atât de fragedă. Beatrice este creatoare de modă, a lansat o colecție de haine și nu se plânge de câștigurile pe care le are dintr-o industrie care, până la urmă, va fi mereu la mare căutare!

Tatăl lui Cristian Chiață, condamnat la închisoare

Poate că numele Marian Chiață vă pare cunoscut și nu, nu ca manager de localuri de lux. La finalul anilor ’90, bărbatul a fost implicat în celebrul dosar „Țigareta 2”, notează CANCAN. Pe atunci el avea legături cu localul Black&White, cunoscut pentru clienții din lumea interlopă care îi treceau pragul adesea. A fost capturat la începutul anilor 2000, după ce ar fi făcut contrabandă cu țigări. A primit două condamnări și a stat o bună perioadă de timp în spatele gratiilor, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acum odraslele de pirnaiasi sunt facute vizibile .Normal ca nepoata e indragostita de individ si nu de un strungar .
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016