REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.2° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
24.2° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Cristian Jitaru, ultimele detalii despre divorțul de soția lui

Cristian Jitaru, ultimele detalii despre divorțul de soția lui

Valentina CAMARA 5 ianuarie 2023 | 00:00 906

Nu a mai existat nicio cale de împăcare între Mona Stoian și Cristian Jitaru, astfel că cei doi urmează să divorțeze. Cristian Jitaru oferă noi detalii despre ceea ce se întâmplă cu mariajul dintre el și partenera lui de viață, la doar patru luni de la nuntă.

Cristian Jitaru și Mona Stoian

Cristian Jitaru și Mona Stoian au avut parte de o căsnicie de scurtă durată, căci după ce în toamna anului trecut s-au căsătorit, aceștia au decis la scurt timp să se separe. Lucrurile între ei nu s-au mai rezolvat între timp, iar divorțul bate la ușă.
Cristian Jitaru și Mona Stoian vor divorța în câteva zile la notar

Cei doi vor ajunge peste doar câteva zile la notar, acolo unde au stabilit de comun acord să meargă pentru a ”a rupe” mariajul pe care l-au avut, cu toate că au existat multe tensiuni între ei în toată această perioadă.

Contactat de reporterii Spynews.ro, Cristian Jitaru ne-a declarat că pe 9 ianuarie va avea loc întâlnirea la notar, atunci când el și Mona Stoian vor deveni oficial două persoane libere și fiecare își va vedea de drumul său în viață, fără alte obligații.

Cei doi nu vor avea de împărțit nimic, nu au devenit părinți între timp și nu au nici bunuri comune.

    ”Am pe 9 divorțul, vom divorța la notar. Nu am mai discutat nimic în ultima perioadă. Nu am mai vorbit nimic cu ea, am hotărât de comun acord să divorțăm la notar că e cel mai bine pentru noi”, a spus Cristian Jitaru, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Cristian Jitaru nu a spus familiei că va divorța

Familia lui Cristian Jitaru cel mai probabil va afla din presă că tânărul a divorțat de Mona Stoian, femeia cu care se căsătorise și cu care avea planuri mari de viitor. El ne-a mai precizat că nu și-a anunțat familia de faptul că se va separa de Mona Stoian.

În ceea ce privește viața sentimentală, Cristian Jitaru susține că momentan vrea ca o perioadă să rămână singur și ulterior va începe să caute o nouă iubire.

”Ai mei nu prea știu, tata nu știe nimic și nici nu o să-l informez, iar familia lui nu știu ce zici, nu cred că e de acord. Nu mă gândesc la treaba asta, să-mi refac viața, vreau să stau singur pentru o perioadă și după voi încerca să găsesc și eu pe cineva”, a mai spus el, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine dracu sunt cimpanzeii ăștia? Sunt rude cu m****a? De ce trebuie să le cunoaștem toate rateurile?
0
0
SURASUL FETEI DIN TRAMVAI ,M-A CUCERIT DEFINITIV,AM INC-O DRAMA LA ACTIV,EXACT CA DOMNUL ION SUSAI.CINE E DL ION SUSAI, UN PRIETEN DE-AL MEU NU IL CUNOSTI TU,EXACT CA JITARII ASTIA,POETUL GARII DE NORD,FILANTROPICA
0
0
CE E AIA JITARU,NU INTELEG, CE CARTE AU CITIT IMPREUNA, DE CE TREBUIE SA II STIM SI NOI, AU INVENTAT PENICILINA, STILOUL CU CERNEALA, CE AU FACUT DEOSEBIT JITARII ASTIA
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303