REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cristian Popescu Piedone a căzut pe șantier: „Băga-mi-aș...! M-am julit un pic!“ Video

Cristian Popescu Piedone a căzut pe șantier: „Băga-mi-aș...! M-am julit un pic!“ Video

A.F. 31 ianuarie 2024 | 23:28 2419

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a căzut pe un șantier. Aflat într-o vizită de lucru, acesta s-a prăbușit la pământ, iar imediat după incident a tras câteva înjurături bune. Și-a revenit rapid și a continuat vizita pe șantier, afișând un zâmbet de amuzament.

Cristian Popescu Piedone a cazut pe santier: „Baga-mi-as...! M-am julit un pic!“ Video

Piedone a explicat incidentul pe Facebook

„Oameni buni, m-am împiedicat și am căzut! M-am julit puțin, dar… nu-i băi, trece! Sincer, nu-i prima oară când ajung la pământ! Am mai căzut! Ba când n-am fost atent, ba când m-au lovit «prietenii»… ori când m-au împiedicat «binevoitorii».

Spre dezamăgirea unora…

Mereu m-am ridicat, m-am scuturat și am mers mai departe pe drumul meu marcat și păzit de Dumnezeu!!! Vă arăt căzătura de astăzi, oameni buni, dintr-un singur motiv: Când sunt pe teren… mă filmează și mă fotografiază de la adolescenți și până la seniori!

Uneori, mai apar trucaje, diverse chestii fake… Așa că… am vrut să știți de la mine exact cum a fost, exact cum m-am dus de-a dura și-am mirosit asfaltul

Sunt însă…  foarte bine. Dacă vă întrebați în ce zonă l-am imitat pe Hopa Mitică… explic: În zona Dumbrava Nouă!

Eram pe teren, am văzut oamenii și utilajele de asfaltare la treaba și am oprit să discut cu directorii de la Infrastructură despre termenul de finalizare a lucrărilor!“, este prima parte a mesajului postat de Piedone, scrie stiripesurse.ro.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O p******a de ospatar o face pe vedeta cinstita in fata fraerilor de la 5,a inceput campania daca ar fi om iar visa pe cei 60 de tineri frumosi destepti care au murit si din cauza lui dar n-are caracter
1
0
Un golan fericit pentru ca a furat de-a rupt si nu l-a vazut nimeni pentru ca militzieni si alte organe de control din Romania nu se baga peste primari,senatori deputatzi sau afacerishti cu protectzie politica,normal ca Piedone a fost fericit si a dato pe caterinca pentru ca el se simte ca peshtele'n apa in tzara unde majoritatea marilor hotzi sunt oameni de afaceri sau politicieni,caci dasta a venit si F.M.I.ul in Romania pentru ca politicieni ca piedone au indatorat Romania la maxim si bani luatzi imprumt sau dus pe consun,daca erau investitzi se vedea unde sunt bani dar asha sa ei bani imprumut de la banca si tu sa nu faci nimic cu bani aia nu se poate,daca mai vrei bani trebuie sa joci dupa regulile dictate de banca ca nimeni nu este nebun sa arunce cu bani aiurea.
3
0
Un incult, agramat, un tara îmbogățit peste noapte....
10
2
sa ne anuntati si cand o sa traga o basina
6
2
Bv lui. Pe când sa.l vedem și p.al nostru pe șantiere?
3
8

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016