REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cristian Popescu Piedone anunță că va candida la Primăria Capitalei

Cristian Popescu Piedone anunță că va candida la Primăria Capitalei

Virgil STOIAN 26 februarie 2024 | 00:00 2236

Cristian Popescu Piedone a anunțat că va candida la Primăria Capitalei. Edilul spune că nu e un competitor pentru Gabriela Firea, ci merge pe un drum separat.

Cristian Popescu Piedone anunta ca va candida la Primaria CapitaleiCristian Popescu Piedone


Acesta e dispus și la o alianță cu PSD, cu condiția să fie candidatul

„Voi candida la Primăria Capitalei din partea PUSL. Ce n-au ei, eu am! Am suportul electoratului. Mi-a venit rândul biologic, am 30 de ani de administrație!  M-ați luat prea brutal. Nu voi stinge nimănui lumina. Sunt culoare de zbor diferite. Pe Gabriela Firea o respect, o apreciez asta nu înseamnă că fiecare cu culoarul lui de zbor. Toți plecăm cu șanse egale, ne naștem egali în fața lui Dumnezeu.  Eu am depus 30 de ani jurământul în fața cetățenilor. În administrație nu mai pot fi decât vioara 1.

Într-un sondaj de tip Omnibus al Centrului de Sociologie Urbană și Regională - CURS publicat azi 25 februarie 2024 primarul Sectorului 5 se bucură de o intenție de vot de 10%, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel mai infect si arogant gunoi ,il depaseste cu mult la nesimtire pe primul turist al tarii
1
0
O fi bine, o fi rău…
0
0
paNblicar tarane, ca nu mai suntem pe vremea lu Caragiale cu pronuntia, probabil zici si moNstra in loc de mostra!!!
2
1
si un i*******r spalat de justitia noastra de tot kktt care a fost totusi votat de o majoritate din electoratul minuscul care s-a prezentat la vot, majoritatea tineri s-a spus atunci, chiar si dupa crimele de la colectiv de care era clar vinovat o parte a populatiei e lipsita de orice responsabilitate si are o metalitate mai degraba infractionala de asta au succes jeguri ca el
10
1
O sa-l voteze rudele mortilor de la Colectiv cu siguranta .Popolimea o sa voteze unul care a stat in puscarie ?
6
2
Hai ca ANPC ul e pepiniera de candidați la primărie. Tata Piedone la București și Piedone fiul la Constanța. Câinii care latră nu mușcă. Piedone de București își mai ia și cameramanul după el și face c*rățenie prin sector pe la el ca să vadă votanții lui Vanghelie, ca aia nu știu sa citească ziare, sunt doar pe tiktok.
9
0
Ce a îmbătrânit și Harry Potter.
3
0
DLE PRIMAR...PIEDONE...FELICITARI PENTRU INTENTIA DE A CANDIDA...DAR VREAU SA-TI FAC UN SIMPLU REPROS....UNDE DRACU L-AI GASIT PE DL. PESEDIST...CONSTANTINESCU COSMIN ??? DE L-AI ANGAJAT LA PRIMARIA SECT. 5...ACESTE ESTE UN OM PERICULOS...CAND ESTE INVITAT IN EMISIUNILE TV...ESTE IN STARE SA SARA LA BATAIE...SE CEARTA CU TOTI...EL STIE TOT...AL A FACUT...TOT...EL VA FACE....KAKATU...PRAF...PACAT DE MUNCA DVS. DLE PRIMAR...
6
2
În afroromania totul e posibil,, dai din gură și faci pe nevinovatu ,,
8
0
Stiam ca va vrea sa candideze dupa cate valuri a facut . Omul este inteligent pentru creduli . Ce va inchipuiati voi oare , ca era el nebun sa bata strazile doar asa de dragul vostru . Daca va iesi primar la capitala , tinta urmatoare va fi presedentia . Cu alte cuvinte , interlopul are tinte inalte
9
3
Cred că borfașul ăsta e pe post de iepure !
12
1
HAHAHAH....HAHAHAH!!!!!!!!!!!!!
10
0
Una dintre cele mai mari mizerii umane de pe scena politicii r*mânești este acest personaj zis piedone , un circar ordinar care dă în cap unora să poartă să se ridice el .
20
1
pana la alegeri domnu piedone.
10
3
Foarte bine, înseamnă ca Nicușor Dan va câștiga un nou mandat.
14
0
Ucide.si asta nu trebuie uitat !!!
16
0
Ce mai conteaza un pamblicar in plus?
14
0
E lipsit de seriozitate, acum 3 luni spunea ferm că nu va candida, că nu-i trebuie, rămâne la primăria de sector.
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510