REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.1° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
21.1° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Cristian Stancovici, candidatul SOS la președinția CJ, mesaj pentru contracandidați și electorat, înainte de marea bătălie!

Cristian Stancovici, candidatul SOS la președinția CJ, mesaj pentru contracandidați și electorat, înainte de marea bătălie!

Mariana MURAT, Emilia BABU 7 iunie 2024 | 12:06 943

Cristian Stancovici, candidatul SOS la conducerea Consiliului Județean Constanța, transmise câteva mesaje, subtile sau nu, contracandidaților săi, cu câteva zile înainte de alegeri. De asemenea, Stancovici transmite un sfat și alegătorilor.

Cristian Stancovici, candidatul SOS la presedintia CJ, mesaj pentru contracandidati si electorat, inainte de marea batalie! Cristian Stancovici, Emilia Babu

Cristian Stancovici a vorbit, din nou, despre protestul pe care partidul SOS România, filiala Constanța, l-a organizat zilele trecute, în fața Palatului Copiilor din Constanța, nemulțumiți fiind de modul în care administrația publică se ocupă de unitatea. ”Vreau să încep prin a specifica faptul că a fost un protest civic, nu a avut nici o rezonanță din partea partidului. M-a contactat un prieten foarte bun pe care nu-l mai văzusem de 40 de ani și mi-a pus în vedere faptul că acel parc este lăsat în paragină. Spre rușinea mea, de doi ani jumătate de când m-am reîntors în țară n-am fost pe acolo. Am aflat, spre stupoarea mea și indignarea mea profundă, faptul că se dorește a se construi un parc undeva la ieșirea din Constanța, ceea ce este inacceptabil. Ar costa undeva la 200 de milioane de euro, aici cu un milion de euro putem readuce parcul în atenție”, spune Stancovici.

În continuare, Cristian Stancovici a mai declarat că va urmări promisiunile electorale ale contracandidaților și îi va trage la răspunse dacă nu le vor onora. ”Vom monitoriza toate promisiunile electorale făcute de politicieni și îi vom trage la răspundere dacă nu le îndeplinesc și vrem să aflăm și motivele pentru care nu le pot îndeplini„, spune Stancovici. Tot în atenția contracandidaților, Stancovici a transmis și un mesaj. Un ultim mesaj, înainte de alegeri!  ”Eu le urez în primul rând multă sănătate tuturor celor care au făcut politică în ultimii 34 de ani sau fac parte din partide care au fost la guvernare. Le-aș sugera să se retragă singuri toți, vor fi dați la o parte eventual, și nu o să fie plăcut. S- a ajuns la o limită a răbdării care va exploda mai devreme sau mai târziu. Nu este o amenințare, pentru că explozia asta poate veni și sub forma unui protest, acum, la vot. Eu zic că este suficient ce au realizat pentru ei, pentru noi nu au realizat nimic”, a mai spus Stancovici.

În încheiere, candidatul SOS la președinția Consiliului Județean a transmis un mesaj și electoratului. ”Singurul gând pe care îl pot transmite este următorul: ieșiți la vot, votați cu conștiința. Nu vă spun cu cine să votați, votați cu conștiința dumneavoastră, dacă vreți o schimbare reală votații pe cei care nu au activat în politică niciodată. Cei care au activat în politică deja ne-au arătat ce pot face”,a  conchis Stancovici.

Comandat de partidul SOS - Filiala Constanța
Executat de ROMEXTRA EXPRESS SRL – portal: www.replicaonline.ro
CUI mandatar financiar coordonator 21240071

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016