REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
25.4° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Cristian Tudor Popescu nu are milă de Simona Halep! Critici devastatoare ale jurnalistului

Cristian Tudor Popescu nu are milă de Simona Halep! Critici devastatoare ale jurnalistului

Mirela PASCAL 18 februarie 2024 | 00:00 3204

După audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, Simona Halep așteaptă acum verdictul final în cazul său de dopaj. Ea speră ca pedeapsa să-i fie redusă și să poată reveni pe teren cât mai repede. Situația în care se află Simona a fost analizată și de Cristian Tudor Popescu, care a avut numai critici la adresa acesteia. 

Cristian Tudor Popescu nu are mila de Simona Halep! Critici devastatoare ale jurnalistului

În cursul săptămânii trecute, Simona Halep s-a prezentat în fața Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), unde a fost audiată în cazul de dopaj în care este implicată. Campioana noastră este hotărâtă să meargă până la capăt pentru a-și demonstra nevinovăția. Mai mult, ea a luat o decizie radicală și a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentul contaminat pe care românca l-ar fi consumat în timpul US Open 2022.

CTP o atacă dur pe Simona Halep

Demersurile Simonei Halep nu sunt însă văzute cu ochi buni de jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Acesta este convins că sportiva din Constanța nu are nicio șansă să câștige la TAS. Mai mult, jurnalistul susține că Patrick Mouratoglou este principalul vinovat pentru contaminarea Simonei cu substanța interzisă Roxadustat. În ciuda faptului că nu are dubii în privința faptului că Simona a luat acea substanță fără să știe, ea se face vinovată de faptul că și-a concediat fostul staff pentru a-i angaja pe Mouratoglou și echipa acestuia. Mai mult, jurnalistul consideră că pentru atitudinea sa și pentru faptul că l-a protejat pe antrenorul francez, Simona Halep merită tot ce i se întâmplă.

Cristian Tudor Popescu nu are mila de Simona Halep! Critici devastatoare ale jurnalistuluiSimona Halep

 „Simona Halep nu are cum să aibă câștig de cauză la TAS. Sportivul este răspunzător. Așa este regulamentul, cu toate că, așa cum am susținut și voi susține până la sfârșit, Simona nu a luat conștientă această substanță interzisă. I-a introdus-o domnul Mouratoglou cu echipa lui, fără ca ea să fie avertizată măcar în legătură cu asta.  Vina aparține acestui staff, dar Simona suferă pe drept ce i se întâmplă. Merită ce i se întâmplă pentru faptul că și-a concediat staff-ul pe care îl avea prin SMS și s-a dat pe mâna acestui ins și a echipei lui fără niciun fel de rezervă. Cu tot, arme și bagaje, practic a fost la cheremul lui Mouratoglou. După care, l-a acoperit pe Mouratoglou atâta vreme. După un an de zile s-a trezit individul ăsta să spună că el este cel care i-a prescris suplimentul și că el este răspunzător pentru asta. Un an de zile în care Simona a fost chinuită în toate felurile  Pentru atitudinea pe care a avut-o Simona de la început, iar apoi pentru că l-a protejat pe Mouratoglou, merită ce i se întâmplă”, a declarat CTP, pentru Sport.ro.

Ultima decizie a Simonei este desființată de jurnalist

Cristian Tudor Popescu nu este de acord nici cu faptul că Simona Halep a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentul contaminat cu Roxadustat pe care sportiva l-ar fi consumat la US Open 2022. Jurnalistul consideră că în afara faptului că va cheltui mulți bani, sportiva nu va avea câștig de cauză.  „După părerea mea, nu va avea niciun succes. Este un soi de răspuns nervos al Simonei ca să acționeze, să reacționeze într-un fel după judecata de la TAS. Probabil simte că decizia nu îi va fi favorabilă finalmente și atunci a ales această mișcare de retorsiune cerând cele 10 milioane de dolari. Bineînțeles că va fi un proces cât se poate de lung, ea va cheltui bani cu avocați și așa mai departe, dar după părerea mea cu șanse reduse de reușită.”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu sunt eu!
0
4
DUMNEZEU SA II ODIHNEASCA PE AMANDOI
4
1
Dumnezeu să facă dreptate!
1
4
mai terminati ma cu m*********a asta imputita si dopata! ca doar nu credeti ca ar fi castigat armanka ceva fara “ajutor”!
12
4
Pana la urma e complet de porc pentru CTP si pentru altii sa o critice sau sa aiba pretentii de la Halep. Efortul ei personal si al familiei au facut ca Halep sa performeze. Nu tu club,nu tu stat,nu oameni care acum se caca pe ei de fristrati ,nimeni nu a adus o moneda de un leu in sprijinul performantelor acestei fete. Ba chiar vad comentarii rasiste ale unor tantalai care cred ca daca sunt majoritari sunt ocoliti de stupizenie .Sa critici fara sa ai statura,calitatea de a merita sa o faci,e ca atunci cand tragi o basina luata de pe c***t, in camera plina de oaspeti.
11
13
CTP este un jeg cu pretenții de jurnalist
10
12
Necunoasterea legi nu te absolva de vina! Degeaba incearca armînka sa dreaga busuiocul, fapta ramane fapta. Din pacate pentru ea, la TAS nu merge cu spagutza.
27
4
Mai tineti minte cum comenta psihopatul asta Tudor rahat un meci de tenis? Piciorusul ei cu care merge.
7
21
Unde este dezlantuirea impotriva lui Halep daca o jignea da , dar de aici reiese ca staful e de vina
24
1
Nu,e o mincinoasă mare,mare.Si nici mică nu mai e.
25
6
Halep suge p**a la straini. E de la neamuri makidonesti
24
11
Halep e o makidoanca mincinoasa mica
26
10

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510