REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
20.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Cristian Vasilcoiu dezvăluie cum a fost ”mazilit” de soțul Liei Olguța Vasilescu

Cristian Vasilcoiu dezvăluie cum a fost ”mazilit” de soțul Liei Olguța Vasilescu

Deria ISLEAM 17 iulie 2024 | 14:19 631

Fostul secretar de stat a fost demis după ce filiala PSD Dolj, condusă de Claudiu Manda, i-a retras sprijinul politic. În locul său a fost numită Gheorghiţa Daniela Barbu, fost prefect de Dolj.

Cristian Vasilcoiu dezvaluie cum a fost ”mazilit” de sotul Liei Olguta Vasilescu

”Pentru că mă întreabă toată lumea, haideţi să facem o istorie relativ recentă, Mai ales dacă aţi uitat: În primăvara lui 2020 m-a sunat Olguţa (pe care o consider a doua mamă a mea), că are nevoie de un viceprimar la Craiova! Aşa mi-am făcut, din nou, buletin de Craiova, la limită!

Am mers acolo în campanie, ea a recâştigat Primăria Craiova, iar în ziua în care Consiliul Local Municipal Craiova a ales viceprimarii eu am aflat în direct că nu mai sunt!

Claudiu, adică soţul Olguţei şi preşedintele PSD Dolj, m-a făcut magistral! Am mai spus şi o repet, omul e Zeu, eu îl apreciez, e super-strateg!”, a scris Cristian Vasilcoiu, miercuri, pe Facebook.

A doua oară când soarta sa politică a depins de stratagemele lui Claudiu Manda a fost la doi ani și jumătate după ce a fost numit secretar de stat de Marcel Ciolacu, mai spune Vasilcoiu. Acesta și-a declarat admirația față de liderul PSD Dolj și spune că astfel învață cum e cu politica.

„Claudiu a aşteptat doi ani şi jumătate, ca să prindă momentul să ceară schimbarea mea! Asta da răbdare! Aflasem, dar am zis că asta e!

Nu a cerut înlocuirea mea înainte de locale şi europarlamentare, ca nu cumva să scriu ceva şi să încurc alegerile, dar i-a pus grenada fără cui (adică pe mine), în braţe, lui Marcel Ciolacu, înainte de prezidenţiale!

Adică a trimis hârtie să fiu demis imediat după locale şi europarlamentare şi înainte de prezidenţiale! Şah-mat la mine, tura asta!

De aia îl apreciez, că are mai multă răbdare şi inteligenţă decât mine! Şi învăţ şi eu, de la el, cum e cu politica!

Iar pe Olguţa o ador că a fost prima, ultima şi singura mea şefă pe care o iubesc, evident platonic! Precum am zis, a doua mea mamă!”, a concluzionat Cristian Vasilcoiu, conform fanatik.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016