REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.2° ConstanÈ›a Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
31.2° ConstanÈ›a Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Cristiano Bergodi (Rapid) - Meciul cu CFR Cluj nu este decisiv

Cristiano Bergodi (Rapid) - Meciul cu CFR Cluj nu este decisiv

Victor ROTARU 9 februarie 2024 | 00:00 795

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid BucureÅŸti, Cristiano Bergodi, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că partida din deplasare cu CFR Cluj nu este una decisivă în lupta la titlu pentru niciuna dintre formaÅ£ii.

Cristiano Bergodi (Rapid) - Meciul cu CFR Cluj nu este decisivCristiano Bergodi

"Urmează primul meci cu adevărat important din acest an. CFR Cluj este la egalitate de puncte cu noi pe locul secund, aÅŸa că ne dorim toÅ£i să facem un meci extraordinar de bun. Numai aÅŸa putem câÅŸtiga punct sau puncte sâmbătă. Meciul cu CFR Cluj nu este unul decisiv. E un meci important, e capul de afiÅŸ al etapei, pentru că sunt echipele de pe locul 2. Nu cred nicio clipă că echipa care pierde iese din calcule... că pierde din moral, asta da, dar campionatul e lung ÅŸi mai este ÅŸi play-off-ul. AÅŸa că nu cred că e deloc decisiv acest meci", a spus el.

Tehnicianul este de părere că CFR Cluj are un mic avantaj prin faptul că antrenorul acesteia, Adrian Mutu, a condus în sezonul precedent formaÅ£ia giuleÅŸteană.

"E un mic avantaj pentru CFR pentru că Adi Mutu îi cunoaÅŸte foarte bine pe băieÅ£ii mei. Însă ÅŸi ei îl cunosc foarte bine pe el. Åži atunci vom vedea pe teren ce va fi. Dar într-adevăr, e un mic avantaj pentru ei. O remiză este un rezultat pozitiv cu CFR în deplasare. Nu semnez acum pentru o remiză, semnez pentru o victorie a noastră, pentru că noi ne ducem acolo pentru a câÅŸtiga meciul, deoarece vrem să încercăm să micÅŸorăm distanÅ£a faţă de liderul clasamentului", a explicat el.

Cristiano Bergodi speră ca în partida de sâmbătă să nu aibă loc greÅŸeli de arbitraj.

"Sunt probleme de arbitraj, sigur că sunt. Sâmbătă sper că dacă se greÅŸeÅŸte, să fie o greÅŸeală omenească. Sigur că e presiune ÅŸi pe arbitri, pentru că nu se poate spune că au făcut o treabă extraordinară în ultimul timp", a menÅ£ionat Bergodi.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneÅŸte formaÅ£ia CFR Cluj, sâmbătă, de la ora 21:15, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, într-o partidă contând pentru etapa a 25-a a Superligii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510