REPLICA ONLINE CONSTANTA

35.8° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
35.8° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Cristiano Bergodi (Rapid) - Nu o subestimăm deloc pe Dinamo

Cristiano Bergodi (Rapid) - Nu o subestimăm deloc pe Dinamo

Natalia Paun 27 ianuarie 2024 | 11:50 731

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Cristiano Bergodi, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi nu o vor subestima pe Dinamo, chiar dacă adversara de sâmbătă ocupă în prezent penultimul loc în clasamentul Superligii.

Cristiano Bergodi (Rapid) - Nu o subestimam deloc pe DinamoCristiano Bergodi

"Este un derby şi e normal să fie orgolii şi de partea noastră, şi de partea lor. Dinamo nu traversează o perioadă aşa de bună şi atunci trebuie să fim foarte, foarte concentraţi la acest meci. Este un derby şi nu contează că noi suntem acolo sus, iar ei mai jos în clasament. Un pic de teamă există, nu stăm cu nasul pe sus. Nu o subestimăm pe Dinamo deloc. Băieţii ştiu că nu putem subestima nicio echipă din Liga I, am văzut ce a făcut Botoşani cu CFR Cluj. Şi atunci noi mâine vom juca la turaţie maximă. În plus e un derby, în care se poate întâmpla orice. Noi suntem o echipă care joacă mai mult pe faza ofensivă, decât pe cea defensivă. De asta spun că mâine poate fi un meci deschis cu Dinamo, un meci cu multe goluri", a explicat tehnicianul.

"Ei au schimbat sistemul de joc, nu pot să spun unde ne pot surprinde, pentru că într-un meci de fotbal se poate întâmpla orice. Dinamo are un antrenor nou de câteva partide, iar anul acesta a pierdut în prima etapă. Însă mereu când a pierdut, Dinamo a pierdut la scoruri mici. Iar aici e şi munca antrenorului. Sigur că Dinamo are nevoie de victorie acum pentru a încerca să se ridice un pic în clasament. Dinamo este Dinamo, un club de tradiţie, iar noi trebuie să ştim bine ce avem de făcut pe teren pentru a câştiga toate cele trei puncte. Oricum, sunt sigur că mâine va fi un meci diferit faţă de cel din tur (n.r. - câştigat de Rapid cu 4-0). Nu va conta deloc meciul din tur", a adăugat el.

Bergodi regretă că fanii rapidişti au anunţat că nu vor asista la derby-ul cu Dinamo, după ce adversarii le-au redus numărul biletelor promise de la 5.000 la 2.800, poziţionate şi la ultimul inel al Arenei Naţionale.

"Ne pare foarte rău că suporterii noştri nu vor veni la meci cu noi. Vor fi însă alături de noi cu inima şi cu gândul. De aceea vom juca şi pentru ei. Era frumos să fi venit 5.000 de suporteri, cum au fost şi la FCSB pe Arena Naţională. Din păcate nu va fi aşa. Pentru fani este un sacrificiu de a nu veni. Vă daţi seama, pentru un suporter rapidist să ia o decizie de a nu veni la meci. Păcat însă pentru fotbal, pentru că la un FCSB - Rapid sau Dinamo - Rapid ar trebui să fie un stadion plin", a spus Bergodi.

Antrenorul a menţionat că Marian Aioani, portar transferat, marţi, de la Farul Constanţa, se va adapta repede la Rapid: "Aioani are 24 de ani, este deja un portar cu experienţă, a câştigat titlul de campion anul trecut. Vine dintr-un mediu propice, nu se schimbă mult pentru el, pentru că şi noi vrem să jucăm".

În ceea ce îl priveşte pe Horaţiu Moldovan, transferat la Atletico Madrid, Bergodi a declarat că acesta face o imagine bună clubului Rapid.

"Moldovan era un jucător iubit în vestiar. Îi dorim toate cele bune, să aibă o carieră extraordinară în continuare pentru că e un portar de valoare. Aseară am văzut că a fost rezervă, mi-a plăcut când i-am văzut numele pe ecran. E clar că s-a dus într-un mediu bun pentru el. Va fi bine pentru el. Face o imagine bună Rapidului. El a avut nevoie de Rapid pentru a deveni un portar bun, plecând din Liga a II-a", a precizat tehnicianul italian.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia Dinamo Bucureşti, într-o partidă contând pentru etapa a 23-a a Superligii, conform agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oameni buni, ați auzit despre un analog al Via.gra, care este de 3 ori mai eficient și complet sigur la orice vârstă și, de asemenea, tratează bolile masculine. L-am testat personal si acum il recomand tuturor, este un lucru mega tare, citeste singur ce poate face-------> gg.gg/blubio
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510