REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cristiano Ronaldo, cadou inedit de la partenera lui, Georgina, de Crăciun

Cristiano Ronaldo, cadou inedit de la partenera lui, Georgina, de Crăciun

Valentina CAMARA 27 decembrie 2022 | 00:00 641

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, nu s-a uitat deloc la bani și i-a oferit celebrului fotbalist un cadou neașteptat de Crăciun. Cristiano Ronaldo i-a mulțumit iubitei sale pe rețelele de socializare și a publicat o fotografie cu noul bolid de lux pe care partenera lui i l-a făcut cadou de sărbători. Iată cum arată bijuterie pe patru roți!

În ajunul Crăciunului, Cristiano Ronaldo le-a oferit copiilor, dar și partenere ei numeroase cadouri, iar la o zi distanță bruneta i-a oferit fotbalistului un cadou inedit de sute de mii de euro. Cristiano Ronaldo și partenera lui au făcut imaginile publice pe rețelele de socializare, iar lusitanul i-a mulțumit iubitei sale.

Georgina Rodriguez, cadou neașteptat pentru Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez i-a oferit un Rolls Royce fotbalistului de Crăciun în valoare de sute de mii de euro. Partenera lusitanului l-a surprins cu bolidul de lux, iar modelul i-a pus o fundiță de cadou bijuteriei pe patru roți și fotbalistul o va adăuga în colecția lui de mașini. ''Mulțumesc, iubirea mea!'', a scris Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare.

Georgina Rodriguez a publicat pe rețelele de socializare un videoclip în care a arătat cum și-au petrecut ziua de Crăciun, dar și ce reacție a avut Cristiano Ronaldo atunci când a văzut bijuteria pe patru roți.

Cristiano Ronaldo, cea mai scumpă locuință din Portugalia

Cristiano Ronaldo deține cea mai scumpă vilă din Portugalia, iar casa se află într-o zonă rezidențială de lux. Pe lângă locuința lor, starul portughez mai deține alte șase proprietăţi în Marbella, Manchester, Madeira, Madrid şi Torino.

Pe lângă proprietățile pe care le are, Cristiano Ronaldo mai deține și un hotel de lux cu 174 de camere, iar prețul pentru o noapte de cazare se ridică la suma cuprinsă între 185 și 437 euro, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mi-e sila...
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016