REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
18.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Cristina Ciobănașu a dat-o de gol pe Oana Moșneagu, la doi ani de la despărțirea de Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu a dat-o de gol pe Oana Moșneagu, la doi ani de la despărțirea de Vlad Gherman

Valentina CAMARA 9 februarie 2023 | 00:00 952

În urmă cu doi ani, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au decis să meargă pe drumuri separate.

Cristina Ciobanasu a dat-o de gol pe Oana Mosneagu, la doi ani de la despartirea de Vlad Gherman

Deși fanii celor doi au sperat la o împăcare, aceștia au avut parte de o surpriză în momentul în care actorii au dezvăluit că au pe altcineva. Dacă tinerei i-a fost mai ușor să anunțe că formează un cuplu cu Alexandru Mureșan, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au preferat să păstreze o oarecare discreție la început, până să-și oficializeze relația.

Cristina Ciobănașu a purtat o discuție cu Oana Moșneagu, atunci când a aflat că actrița și Vlad Gherman sunt într-o relație: "I-am explicat foarte frumos că am mers mai departe"

Între Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman nu există resentimente. Chiar dacă au fost împreună ani buni și au trăit o poveste de dragoste impresionantă, cei doi au reușit să păstreze o relație de prietenie după despărțire, bazată pe respect. Ba mai mult, actrița se înțelege foarte bine chiar și cu actuala iubită a lui Vlad Gherman, care i-a fost colegă pe platourile de filmare: "Cu Oana a fost foarte ușor, noi am fost colege înainte să aflu că ei doi sunt împreună. Cumva, din partea ei a fost o ușoară jenă, nu voia să mă supăr eu sau ceva.

Am avut o discuție în care i-am explicat foarte frumos că eu și Vlad am mers mai departe și este normal ca el să își găsească pe altcineva, la fel cum și eu mi-am găsit pe altcineva, că nu există niciun sentiment de gelozie sau habar nu am, nu știu la ce s-a gândit ea atunci. Pur și simplu i-am urat să fie relaxată și fericită. A fost un moment în care i-am explicat că nu există altfel de discuții și probleme.", a povestit Cristina Ciobănașu.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman fac echipă în plan profesional la doi ani de la despărțire

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman nu au păstrat doar o relație de prietenie după ce s-au despărțit. Actrița și fostul ei iubit au continuat să colaboreze și în plan profesional și să modereze împreună emisiunea pe care o aveau încă de pe vremea când formau un cuplu. De curând, și Andreea Ibacka s-a alăturat echipei, iar acum atmosfera de la filmări a devenit brusc palpitantă: "Noi am reușit cumva să păstrăm relația de prietenie. După ce s-au dus toate evenimentele de acum 2 ani, am reușit să păstrăm relația de prietenie și de colegialitate. Evident, pentru că ne cunoaștem foarte bine, atmosfera este foarte drăguță. Glumim foarte mult, facem haz de necaz de foarte multe ori, Andreea face mișto de noi doi.

Noi mai facem și foarte multe glume care, poate între niște colegi normali, nu s-ar face, căci nu se cunosc atât de bine. Andreea se uită la noi și zice: "OK, sunteți mult prea moderni pentru mine!". Atunci se declanșează râsete, atmosfera este plăcută, toți suntem în același film. Andreea s-a prins care este energia echipei, nu suntem doar noi, este și echipa din spate. Este foarte drăguț pentru că ne vedem la două săptămâni să filmăm părțile pe care le facem împreună și ne dă o energie foarte bună pentru tot restul săptămânii.", a mai spus Cristina Ciobănașu, pentru sursa citată, conform wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303