REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au împăcat, din nou

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au împăcat, din nou

Valentina CAMARA 16 aprilie 2023 | 16:30 1102

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au împăcat, din nou, iar anunțul a fost făcut de dansatoare pe contul ei personal de Tik-Tok. Cristina Pucean a postat un videoclip cu partenerul ei și le-a transmis un mesaj fanilor de pe rețelele de socializare.

Cristina Pucean si Bogdan de la Ploiesti s-au impacat, din nou

Cristina Pucean confirmă împăcarea cu Bogdan de la Ploiești, iar dansatoare a postat un videoclip pe contul ei personal de Tik-Tok în care apare alături de partenerul ei. Dansatoarea le-a transmis un mesaj fanilor și explicat de ce au ales să își mai ofere o șansă.

Cristina Pucean confirmă împăcarea cu Bogdan de la Ploiești!

Cristina Pucean a postat un videoclip pe contul ei pe rețelele de socializare în care apare alături de Bogdan de la Ploiești. Dansatoarea a mărturisit că nu pot sta despărțiți chiar dacă au trecut printr-o perioadă mai delicată. Anunțul a fost făcut chiar în prima zi de Paște, astfel că le-a transmis gânduri bune urmăritorilor.

''Poate vă era dor de formula asta... Dumnezeu ne vrea împreună! Vă mulțumim pentru toată susținerea voastră, pentru toate mesajele frumoase, chiar dacă am trecut printr-o perioadă mai delicată și am fost certați. Ne iubim și asta e tot ce contează! Paște fericit vă dorim tuturor, prețuiți ceea ce iubiți și ce vă face fericiți!'', a scris Cristina Pucean pe contul ei personal de Tik-Tok.

Ce spunea Cristina Pucean despre separarea de Bogdan de la Ploiești

Cristina Pucean a făcut anunțul despărțirii pe contul ei personal de Instagram, iar dansatoarea mărturisea că nu sunt făcuți unul pentru celălalt, motiv pentru care au ales să nu mai formeze un cuplu. Se pare că acum lucrurile dintre ei decurg bine, iar cei doi au decis să își mai ofere o șansă.

Nu este pentru prima dată când cei doi au dezvăluit pe rețelele de socializare că se despart, asta după ce în urmă cu câteva luni dansatoarea și manelistul au făcut o strategie de marketing, iar la scurt timp s-au afișat din nou împrenă.

”Nu ne-am certat! Pur și simplu am decis amândoi că nu suntem potriviți unul pentru celălalt. Viața merge înainte!”, a scris Cristina Pucean pe Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303