REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mie., 18 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6856
22.4° Constanța Miercuri, 18 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6856
 

Cristina Samoilă, directorul Casei de Pensii Constanța, precizări despre recalcularea pensiilor! Video

Cristina Samoilă, directorul Casei de Pensii Constanța, precizări despre recalcularea pensiilor! Video

Virgil STOIAN 28 august 2024 | 13:44 3071

Casa Județeană de Pensii Constanța a organizat o conferință de presă, miercuri, 28 august, având ca subiect principal recalcularea pensiilor conform legii 360/2023. La conferința de presă au participat Cristina Samoilă, director executiv Casa Județeană de Pensii și Kristina Mutiș, purtător de cuvânt.

Cristina Samoila, directorul Casei de Pensii Constanta, precizari despre recalcularea pensiilor! VideoKristina Mutiș și Cristina Samoilă

Constanța a finalizat toate deciziile de recalculare a pensiilor pentru toți pensionarii. Toate deciziile au fost trimise prin poștă. ​În județul Constanța avem 149.586 de pensionari. Dintre aceștia, la 80 de procente au crescut pensiile, 10 procente primesc pensia minimă garantată, iar restul sunt cei cu grupă de muncă. La cei cu grupă de muncă s-au înregistrat scăderi ale pensiilor. Vorbim de cei care aveau cele mai multe sporuri și beneficii. În calculul pensiei, se iau în considerare grupele de muncă. Zilele acestea au venit mulți pensionari, în jur de 1000, care au depus cereri privind recalcularea pensiilor. Noi vom analiza fiecare sesizare și vom verifica dacă s-au strecurat cumva greșeli în recalcularea pensiilor după noua lege. La fluxul de muncă pe care l-am avut, este posibil să se fi strecurat greșeli. Zilele acestea am avut și 200 de beneficiari care s-au prezentat pentru lămuriri sau pentru depunerea cererilor" a transmis Cristina Samoilă.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce hotii ce manarii ce spagi se dau si se iau aici,ce fac nemernicele astea si ce au au facut astia la recalcularea pensiilor de la casa de pensii Constanta...maine daca sunt controale acolo si se verifica toate documentele, deciziile de pensii calculate din Constanta,toti ar trebui sa fie dupa gratii.Mai pustin femeia de servici ,portaru.Cei mai mari nenorociti ce spagari sunt aici...prin a cate maine se dau si se primesc spagi,pentru pensii de handicap etc .Cati bani si ani de munca le-au furat si fura oamenilor.
1
0
actiunea bucura-oprescu, l-a sapat pe ciolacu, mai tare ca liberalii. ceea ce se voia un zaharel ptr p****i, va fi un vot amar. asta nu inseamna ca oamenii vor vota buluc pnl. toti sint niste tradatori ai intereselor nationale, handicapati intelectual. asa a fost si cind au venit rusii, sau gasit tradatori.
1
0
Tembela asta nu a iesit la pensie?Tot asa tipa la pensionari si angajati?PSD-ul ăsta tine pe functii toate hoastele incompetente
9
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166