REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.7° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
31.7° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Cristina Șișcanu rupe tăcerea despre mariajul cu Mădălin Ionescu, după ce mulți i-au acuzat că se prefac fericiți împreună

Cristina Șișcanu rupe tăcerea despre mariajul cu Mădălin Ionescu, după ce mulți i-au acuzat că se prefac fericiți împreună

A.F. 30 mai 2024 | 00:00 174

Cristina Șișcanu rupe tăcerea, după ce prietenii virtuali i-au acuzat, pe ea și soțul ei, Mădălin Ionescu, de falsitate. Vedeta a ținut să lămurească acest aspect. Într-un filmuleț pe care l-a publicat pe pagina sa de Facebook, prezentatoarea TV a spus tot adevărul despre mariajul ei și al lui Mădălin Ionescu.

Cristina siscanu rupe tacerea despre mariajul cu Madalin Ionescu, dupa ce multi i-au acuzat ca se prefac fericiti impreunaMădălin Ionescu, Cristina Șișcanu

„Nu cred într-o relație de lungă durată dacă nu există atracție, dacă nu există iubire, aceste sentimente care stau la baza unei relații de cuplu solide.

Dacă unii stau a la long așa din nu știu ce rațiuni, acolo există niște compromisuri incredibile.(…) Despre ce voiam eu să vorbesc este că, „Voi mimați fericirea. De fapt, voi nu mai aveți treabă unul cu celălalt”. Am avut aceste comentarii la niște video-uri de-ale noastre:

„Vă prefaceți, că de fapt nu mai aveți treabă, sunteți falși”. Eu am o întrebare, de ce am mima noi că suntem un cuplu solid dacă n-am fi? Ce avem de câștigat? Nimic. Asta este starea noastră naturală, poate chiar în realitate este mai pronunțată decât vedeți voi aici, pe rețelele de socializare.

Mă refer la doamnele alea care comentează. Sau: „Vai, dar nu vă e rușine să faceți așa? Deja aveți o vârstă”. Așa ce? Că ne pupăm, că ne luam în brațe? Sunt manifestări normale într-un cuplu și chiar în public. Eu câteodată stau și mă gândesc, m-am născut eu pe altă planetă?

Cristina siscanu rupe tacerea despre mariajul cu Madalin Ionescu, dupa ce multi i-au acuzat ca se prefac fericiti impreunaCristina Șișcanu

Nu am de ce să justific, nu am nevoie de validarea nimănui, voi asta nu înțelegeți. Nu am nevoie să ne valideze oamenii pe noi ca un cuplu fericit. Dacă nu am fi bine unul cu celălalt, s-ar vedea imediat”, a spus Cristina Șișcanu, pe Facebook.

Prezentatoarea TV consideră că discuțiile dintre ea și Mădălin Ionescu sunt unele normale „Singurele noastre probleme sunt legate de viața de zi cu zi, așa cum le au majoritatea. Astea ne stresează, astea ne mai enervează, astea ne fac mai recalcitranți, mai nervoși.

În rest, dacă am avea norocul să nu existe, nu cred că ar mai apărea discuții între noi. Micile discuții care apar sunt, așa cum se întamplă în orice cuplu organizat, legate de organizarea vieții de zi cu zi. De stresul care vine din exterior, nu vine din interiorul cuplului nostru” , a mai spus Cristina Șișcanu, potrivit Wowbiz, citat de Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436