REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.6° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.6° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Cristina Spătar, cadou de sute de mii de euro din partea noului soț: „Dragul meu!”

Cristina Spătar, cadou de sute de mii de euro din partea noului soț: „Dragul meu!”

Valentina CAMARA 15 februarie 2023 | 00:00 810

Viața Cristinei Spătar s-a schimbat radical de la sfârșitul anului trecut. În luna decembrie a anului 2022, în mare secret, vedeta s-a logodit în Dubai, urmând ca la scurt timp să se și căsătorească civil, dar la București.

Cristina Spatar, cadou de sute de mii de euro din partea noului sot: „Dragul meu!”

Astfel că, după un divorț răsunător și o perioadă dificilă prin care a trecut cu cei doi copii, acum a apărut soarele și în viața ei.

Cristina Spătar a primit o mașină cadou

Și nu doar că s-a recăsătorit, dar a dat și peste un bărbat cu suflet mare, dar și cu dare de mână. Iar o dovadă în acest sens stă cadoul pe care milionarul i l-a făcut astăzi, de ziua iubirii.

Fericită peste măsură, mândră că și-a văzut încă o dorință îndeplinită, afișând un zâmbet larg pe față, Cristina Spătar s-a fotografiat imediat lângă darul primit de la cel care o face acum să fie în al nouălea cer. 

Căci da, pe lângă tradiționalul buchet de flori, care a fost unul imens, din trandafiri albi și roșii,  cântăreața este acum și posesoarea mașinii la care visa de mult timp.

Pentru a-și face soția fericită, milionarul nu s-a uitat la suma cheltuită și a scos din buzunar sute de mii de euro pentru achiziționarea autoturismului de fițe, pe care a pus și o fundă mare, reușind astfel să ridice mult ștacheta când vine vorba de cadouri, iubire și sărbători.

“Dragul meu, mult așteptatul Maybach”, a scris Cristina Spătar, pe conturile de socializare, acolo unde s-a și lăudat cu noua bijuterie pe patru roți. 

Despre omul care o face fericită prin daruri și iubire, recent, Cristina Spătar avea de spus public numai cuvinte de laudă.

Pe lângă răsfățul de care se bucură și iubirea ce și-o poartă unul altuia, artista este mai mult decât mulțumită că noul soț îi pune copiii pe un piedestal, comportându-se cu ei la fel de bine cum o face cu propriul copil. Iar ei, la rândul lor, sunt încântați peste măsură de noul tată vitreg, căruia i-au încredințat-o pe mama lor din prima clipă cu inima deschisă.

”Sunt foarte fericită că am întâlnit un om, un adevărat partener care să îmi iubească și copiii și pe mine și să ne respecte. Îmi tratează copiii ca pe propriii copii. Este un om deosebit și îi mulțumesc pentru asta!”, a mărturisit Cristina Spătar, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303