REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
27.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Cristina Spătar, ordin de protecție împotriva fostului soț!

Cristina Spătar, ordin de protecție împotriva fostului soț!

Replica API 30 iulie 2022 | 00:00 3717

Au trecut șase ani de când Cristina Spătar și Alin Ionescu au decis să pună punct mariajului pe care îl aveau și să meargă pe drumuri diferite.

Cu toate acestea, se pare că cei doi nu au rămas deloc în relații bune, ci dimpotrivă, continuă să se "războiască" prin tribunale. Recent, artista chiar a cerut un ordin de protecție împotriva fostului soț, iar instanța a decis că bărbatul nu se mai poate apropia de ea sau de copii timp de o lună.

Cristina Spătar a obținut în instanță un ordin de protecție împotriva tatălui copiilor ei

Cristina Spătar și Alin Ionescu au avut un divorț controversat. S-au despărțit în 2017, dar nu au rupt orice legătură, dat fiind faptul că au împreună doi copii. Acum, la șase de când și-au spus adio, artista și fostul ei soț au ajuns din nou în fața instanței de judecată, după ce aceasta a cerut un ordin de protecție împotriva bărbatului.

Documentul se eliberează, potrivit legii, numai în cazul în care viaţa, integritatea fizică sau psihică ori libertatea unei persoane este pusă în pericol printr-un act de violenţă din partea unui membru al familiei. Potrivit playtech.ro, magistrații au admis cererea și au decis ca Alin Ionescu să stea departe de fosta soție și de copii pentru o lună și să nu ia legătura cu aceștia în nicio modalitate.

Inițial, perioada de restricție era de două luni, însă bărbatul a făcut apel și a reușit să obțină, astfel, reducerea sentinței. Totodată, fostul soț al Cristinei Spătar este obligat să urmeze ședințe consiliere psihologică şi/sau psihoterapie, în vederea medierii familiale, mai notează aceeași sursă.

Alin Ionescu, primele declarații după ce Cristina Spătar a obținut un ordin de protecție împotriva lui

În urma informațiilor apărute în presă, fostul soț al Cristinei Spătar a făcut și câteva declarații, referitoare la ordinul pe care mama copiilor săi l-a obținut în instanță, împotriva lui: "Să spună ea care a fost motivul acelui ordin de restricție, nu comentez deciziile fostei mele soții. Sunt problemele ei, pe care vrea să le rezolve în maniera ei. Ea spune numai povești, eu o fac legal, ca să avem hârtii. Și pe baza acestora o să se decidă lucrurile.", a declarat Alin Ionescu, pentru aceeași sursă, scrie wowbiz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
maimuta siliconata face ce face si o mai ia in mufa!
1
0
Marea bucatareasa care nu se pricepe la gatit. Nulitate absoluta.
0
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513