REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
21.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Cristina Ștefania, cu fața arsă! Ce a pățit iubita lui Speak: "Cea mai nouă achiziție”

Cristina Ștefania, cu fața arsă! Ce a pățit iubita lui Speak: "Cea mai nouă achiziție”

Valentina CAMARA 16 februarie 2023 | 00:00 723

Cristina Ștefana și-a îngrijorat marea comunitate de pe rețelele de socializare, asta după ce iubita lui Speak a postat o fotografie cu ea arsă în zona feței, iar vedeta a mărturisit cum a avut loc incidentul. Iată ce a pățit mai exact!

Cristina stefania, cu fata arsa! Ce a patit iubita lui Speak:

Cristina Ștefănia a trecut prin momente dificile, asta după ce iubita lui Speak s-a ales cu o arsură în zona feței. Vedeta și-a îngrijorat fanii de pe rețelele de socializare, după ce a postat o fotografie cu ea și a dezvăluit cum a avut loc incidentul.

Cristina Ștefania, cu fața arsă!

Cristina Ștefania se bucură de o mare comunitate pe rețelele de socializare, iar bruneta își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei. De această dată, iubita lui Speak a mărturisit că s-a ars în zona feței cu ondulatorul. Nu este prima dată când Cristina Ștefănia pățește un astfel de incident, deoarece în trecut a mai avut parte de un astfel de eveniment nefericit.

''Am uitat cumva să vă arăt cea mai nouă achiziție?! Iar m-am ars cu ondulatorul.'', a scris Cristina Ștefania pe rețelele de socializare.

Cristina Ștefania, momente dificile în vacanța din Thailanda

Cristina Ștefania a fost la un pas să fie călcată de un elefant în vacanța din Thailanda, iar iubita lui Speak a trăit clipe de panică. Cântărețul și partenera lui au plecat într-o aventură exotică, iar cei doi au vizitat mai multe locuri superbe, însă atunci când au vrut să facă poză cu doi elefanți și unul dintre acesta și-a pierdut răbdarea, astfel că Cristina Ștefania a fost aproape să fie călcată de un elefant.

”Acum să vă arăt cum eram eu imediat după poza superbă pe care am făcut-o. Elefantul din stânga nu prea mai avea chef să stea la poze, așa că a vrut să plece și deodată spațiul dintre cei doi elefanți se micșora. Se poaate citi foarte ușor panica de pe fața mea. Aici mă vedeam deja strivită”, a scris Ștefania pe Instagram, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303